Ja som videla asi ash jeden horor- KRUH, asi taq predvcerom o druhej v noci v autobuse na ceste z Francuzska. ale vobec som sa ho nebala, inac to bolo ok
Inac potom totalne neznasam taqe horory de je iba samy kecup vobec mi to nepripada strasidelne skor je to trapne
no aj mna viac bavia docho horory .tie krvave masarke uz niesu bohvie ake ...ze zombi.ci co ..ale ten Texasky masaker bol dost dobry ..dlho osm orzmyslala ci sa to mohlo naozaj stat...a pozerala som to vo vlaku ,halus bola ked som sa pred vsetkymi neznamimi cestujucimi zlakla a predichavala tie sceny... podla mna Aj Rec je celkom odbry film chcem si ho pozriet este raz ale nema nan zaludika tie s dochmi tak to som este nevidela anijeden poriadny
xy krat tot u pisem, ale tak just.. Dracula s Belom lugosim (to bude moj naj naj naj film do smrti uz len vdaka nemu), Night of the living dead, Nosferatu (Max tomu dodal nieco take wuaaa), Frankenstein s Karloffom a Frankenstein od Connora... A tieto budu vzdy u mna na prvom mieste aj ked to nie su take horory ako by ste si tu predstavovali skoro vsetci Proste som toho nazoru ze toto je pravy "strasidelny" film a nie tie sracky kde su litre krvy len neh je to "ppči"
Horrory pozeram bohuzial uz nie tak casto asi preto ze som ich videl skoro vsetky,ale najviac sa mi paci taky: Underwold 1 a 2-ka preto ze je tam sexi upirka (Kate Beckinsale)ale ne bo je tam aj dobry dej a hudba alebo Van Helsing to skoro to iste a mam rad take strasidelne krvaky su onicom ale napr. Lod duchov,Kruh 1,2 a uz nwm...
3:15 zomrieš Paranormal activity 1 2 4ty druh pach krvi 1 2 3 kruh nenavisť 1 2 texasky masaker motorovou pilou 1 2 Exorcizmus of Emily Rose Hory maju oči 1 2 zrkadla Hruza v Conecticutu a veeela veela som ich videl ale sa mi nece vypisovať všetky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Inac potom totalne neznasam taqe horory de je iba samy kecup vobec mi to nepripada strasidelne skor je to trapne
lesny duch
lesy
pokoj 1408
ti druzi
vyhanas diabla
emilly rose
poltergeist
votrelec 1,2,3
americka kliatba
cujo
zamok hrozy
zrkadla
atd, atd
vyhanac diabla
v moci diabla
izba c. 1408
ti druzi
cujo
3:15 zomries
...
lesny duch - tiez dost dobre
3:15 - kravina
izba 1408 - dvojita kravina
texasky masaker - ani nekomentujem
lod duchov - na tom sme sa smiali strasne
hmla - no dalo sa
ospala diera - burtonovka, neda sa povedat, ze by to bol horor, ale pacilo sa mi to
a chcem vidiet Blairwitch (buduci tyzden pozeram), REC a Poltergeista
Musí ísť jednoducho o originálny film.
Friday 13th
Polnočný vlak
Metro
Rec
Hmla
Zmeškaný hovor
Zombie Strippers
Votrelec - všetky časti
Kruh 1,2
Grudge 1,2,3
Motel smrti 2
Mraziva tma
Psí vojaci
Saw 1,2,3,4,5
Dom tisícich mŕtvol
Zrkadlá
Patológia
Cloverfield
Pustina
Izba 1408
Pavučina snov
Dead silence
Perfect Creature
30 Days of Night
28 tydnu pote
Last Winter
Number 23
Zodiac
Červený drak
Mlčanie jahniat
Hannibal
Hannibal Rising
Resident Evil 1,2,3
Exorcist - The Beginning
Exorcism of Emily Rose
3:15 zomrieš
Záhada Blair Witch 1, 2
Sirotinec
Loď duchov
Nezvratný osud
Haloween - aj staršie aj ten nový
Nočná mora z Elm Street
Fredy vs. Jason
Alien vs. Predator 1,2
Predator 1, 2
a ten kde boli tí psychopatická rodinka s maskami...hrala tam aj Jessica Biel mám pocit...
Texaský masaker motorovou pílou.....
............atď...........
nevravím, že všetko sú to horory, ale sú to filmy, ktoré som videl a páčili sa mi...
viac menej