caute milujem horory ale mam pocit ze najst fakt dobry horor (pre mna znamena ziaden krvak ale skor psycho ako nenavist alebo kruh) je fakt problem..mohli by ste popisat nejake nazvy hororov ktore podla vas fakt stoja za pozrenie??dakujem
no neviem ja som tiez zavisla na hororoch ale nieco take dobre som moc nevidela..hory maju oci bolo dost nechutne v niektorych scenkach a aj silent hill bol v pohode
Nuz konkretny nazov ti nepoviem, ale skus horory z japonska (cez torenty a google urcite nieco najdes) ale bacha lebo niektore mozu byt dost mimo a nemusis ich pochopit.... (nie ze by som bol odbornik co videl vsetky, ale poznam vela ludi co po dopozerani fakt ze nechapali co bola pointa a celkovo cely film nedaval zmysel)
Titusik :bojim sa aj ja ale paci sa mi ten strach..znie to divne ale proste mam rada ten pocit ked mi prechadzaju zimomriavky po chrbte a tecu slzy od stravju,,horsie je len potom zaspat
Aká dobrá téma! takže-mohla by si skúsiť filmy ako Mucha,Hellraiser,Nočná mora z Elm Street...stará dobrá klasika ja akurát toho mám dosť-aj nové a aj staré...hlavne by som ti odporučil stránku www.studna.net je to tam čisto o hororoch...jo a skoro som zabudol na staré dobré talianske giallo ...to si skús zohnať...
hm, neviem, ci je to horor, skor nie, ale je to trosku psycho a trosku komedia, vola sa to Disturbia, nevidel som to, ale kamoska hovorila, ze celko fajn a videl som ukazky, ved skus
ja podobne,mne krvaky nic nerobia...ani psycho moc....ale co mozem doporucit,asi jediny film s ktoreho som bol zasraty ....a to som pozeral s kamosmi a setkym nam lepilo....to je GRUDGE 2 !!!.....je aj grudge 1 ... tiez pecka... ale ta dvojka....to som videl este skor ako grudge 1...a ak sa chces bat tak zarucene si pozri grudge 2 ! - to uplne zajebe na psychiku
A teraz ma napadaju 2 nazvy, vopred a bezmucenia sa priznavam, ze som ani jeden nevidel, ale vela ludi mi uz povedalo ze to je pecka. Cize prvy je "exorcista" (the exorcist) a druhy sa myslim ze vola "vec" (the thing), oba su postarsieho data takze ziadne nove sracky.
7: Nezvratný osud nie je horor ale čierna komédia podľa mňa
8: Silent Hill bol dobrý, ale aj dobre nechutný a keďže chvíľu pred pozeraním ma prenasledoval nejaký úchylák, tak som nebola dvakrát pokojná keď som potom odtiaľ išla sama potme
16: Zaspať ani nie, skôr sa vôbec dostať do postele
24: O oboch som počula samé dobré informácie, akurát sa mi ešte nepodarilo vidieť ani jeden z nich Exorcistu som videla akurát niečo novšie (tuším to malo podtitul "the beginning" ) A Vec je dosť ospevovaná aj v tej knižnej forme od Kinga...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
no celkom sa da, ale.....
Titusik :bojim sa aj ja ale paci sa mi ten strach..znie to divne ale proste mam rada ten pocit ked mi prechadzaju zimomriavky po chrbte a tecu slzy od stravju,,horsie je len potom zaspat
8: Silent Hill bol dobrý, ale aj dobre nechutný a keďže chvíľu pred pozeraním ma prenasledoval nejaký úchylák, tak som nebola dvakrát pokojná keď som potom odtiaľ išla sama potme
16: Zaspať ani nie, skôr sa vôbec dostať do postele
24: O oboch som počula samé dobré informácie, akurát sa mi ešte nepodarilo vidieť ani jeden z nich Exorcistu som videla akurát niečo novšie (tuším to malo podtitul "the beginning" ) A Vec je dosť ospevovaná aj v tej knižnej forme od Kinga...