to je o tom jak ide rodinka na vylet a postupne ich vyvrazdia takí ludia čo su poznačení atomovymi pokusmi_?? ak hej tak najnechutnejšie bolo jak tam znasilnovali tu mladu v tom karavane..akože na mieste tej baby by som važne nechcel byt..
mne sa to po prvy krat nepačilo, lebo som bol sam doma a bal som.. a druhy krat som sa tiež bal, lebo som to kukal s babami...tie TAK pištali!! už som sa nezlakol toho filmu, ale toho vreskotu báb.. omg
to co tu pisete ??? sak tento film ma od hororu dobre daleko haha aspon 6500mil Myslim ze film sa mi pacil ale horor to zdaleka nebol!!Horor je to vtedy ked sa bojis aj den po pozreti filmu
Bola to dost velka blbost,typicka americka hlupost...par krat som sa dost bal,ale celkovo to nebolo take ako Pach krvi alebo Texasky masaker motorovou pilou,resp. SAW 1..pre mna boli tieto 3 daleko brutalnejsie horory.
Ja som na to bola v kine a som sa tak nasmiala ze ma bolelo brucho.... strasne blby horor to by mala byt skor komedia tak to ste asi este poriadny horor nevideli....
Fakt som sa smiala najlepsie ako vyberal tie vnutornosti zo psa ved to bola ssrrraaannndaaa
Dost trapne...jeden z 543tich americkych hororov, v ktorych sa len vyvrazduju.Nemam rada take filmy,v ktorych len cakas,kto umrie dalsi.Bolo tam par dost nechutnych scenäraz som sa aj mykla-ked ten typek prerazil cez stenu-ale ta americka vlajka,ktorou hlavny hrdina prebodol lebku tomu zmutovanemu ma zabila
Ja som ten film pozerala s kamoškami a moc ma nenadchol docela nuda. Ani som sa nebála... ale mna aj tak viac bavia filmy také kde sa bojíš, také psycho, ako napr. zmeškaný hovor to som si bola v tom okamihu istá, že svoj mobil vyhodím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale o Hory majú oči som vela dobrého počul tak som zvedavý
Musím súhlasiť s Lakinom, to ako znásilnili to dievča bol fakt brutál!!! Ja keby som niečo také zažila tak sa z toho tak ľahko asi nedostanem...
Takže klobúk dolu...
chutne ...
Fakt som sa smiala najlepsie ako vyberal tie vnutornosti zo psa ved to bola ssrrraaannndaaa