Toto je jeden z najzbytočnejších predmetov aké som kedy videla. Nechápem načo také veci existujú.. na druhej strane môžu podobné somarinky niekedy dotvárať atmosféru priestoru, to uznávam, ale ked si predstavím že sa to niekde vyrába..
@v šetci je to predmet so pseudoestetickou dekoračnou funkciou, ktorý je len tak niekde položený a hovorím o tom, že nechápem význam takých vecí ktoré z neznámeho dôvodu existujú... a či máte niečo tak nepochopiteľné doma
ak som sorávne pochopil..ten obrázok je eln dekorácia...čiže sa vlastne pýtaš, na čo sú dekorácie? no ehm..práve na to, čo si napísala..aby to robilo nejakúa atmosféru...
@lemonrhinoceros No hej ale či sa nedá zameniť... veť aj do fotorámika keď ho kupuješ je už vopred vložený nejaký ten obrázok aby si pre ukážku viedla ako v tom bude vyzerať tvoja fotka.
Isto to dostala niekde na firemnom večierku ako "výhru" v tombole, alebo niekde na prezentácii hrncov a podobne .. úplne viem o čom hovoríš amen sestra.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
to nepochopíš proste
ak som sorávne pochopil..ten obrázok je eln dekorácia...čiže sa vlastne pýtaš, na čo sú dekorácie? no ehm..práve na to, čo si napísala..aby to robilo nejakúa atmosféru...