Ide o to, že chodím asi mesiac s jednou krásnou slečnou, ktorú ľúbim a možno aj ona mňa (aspoň ona to hovorí aj keď ja ten pocit nemám), rozumieme si atď...
Ja som s tým takisto mala problém,mám problém, budem mať problém..pretože 4 roky to je neskutočná doba, vtedy máš pocit že ťa nikto nepozná lepšie a že nikto nie je a ani nebude už lepší pre teba, tak di navjazaný na jednu osobu, že si nevieš predstaviť že by si bez nej mal byť aj keď ste rozídení.. takže áno mám s tým skúsenosti pretože mám sama problém sa s tým vyrovnať po takom čase.. naprieč tomu chodím už rok s iným chlapcom..a ktorého nepreháňam fakt ľúbim..aj keď som v to nikdy neverila,že sa dá ľubiť v živote viac ako jednu osobu ..kvôli nemu som sa ale vzdala kontaktu s tým prvým chlapcom čo sme niečo ako, spolu boli 5 rokov,aj keď som to nikdy nechcela urobiť,vzdala som sa kvôli nemu všetkého čo som si s ním vysnívala... a neviem či je to dobré či zlé..ale jednak mi to pomohlo preniesť sa minulosťou a jednak som tohto svojho kluka si začala tisíckrát viac vážiť a tisíckrát inak brať...takže láska robí divy...možno len sama potrebuje čas aby sa s tým vyrovnala..bohužiaľ ak to ona nebude sama chcieť a bude si ho aj naďalej držať v myšlienkach a zážitkoch a rozprávať o ňom a spomínať..tak to nepôjde..povedz jej to takto
ako aj ja obcas nieco o byvalom zadriem, lebo sme boli spolu 2 roky a ked niekomu odhalujes svoju minulost, tak chtiac-nechtiac do nej patri, ale nie v sexualnom kontexte alebo nejako tak, ze by mi chybal, to je uz kus... O________o a ked sa ti v posteli rozplace kvoli tomu O_____o no ja neviem, rozisla by som sa s nou urcite
Nie je pripravená na ďalší vzťah, mala by si to urovnať v hlave. Nie je to voči tebe fér. Ak má 16 ako ty (ak udávaš pravý vek), tak bola s bývalým štvrtinu života (plus prvú štvrtinu si ani nepamätá), na to sa nedá zabudnúť len tak.
ty si pre nu taky rebound ze az. utekaj cim skor a co najdalej.
mne sa pred viac ako rokom skoncil 5 rocny vztah a pol roka som nedokazala s inym chlapom pomaly ani len komunikovat. a dodnes, aj ked uz som stastna v inom vztahu, este nie su vsetky rany zahojene.
tak to sa ešte veľa času premelie, kým sa cez to prenesie. Len neviem, či teba berie len ako nástroj zabudnutia alebo k tebe naozaj cíti niečo viac. Je to ťažké, rozhodnutie je na tebe. Ona sa tak rýchlo nezmení. Možno potrebuje byť nejaký čas voľná a tráviť viac času s kamarátkami ako prekrývať bolesť iným vzťahom. A možno sa mýlim... Kto vie...
Tak to v prvom rade nechápem, načo sa s ním rozchádzala, keď teraz furt o ňom hovorí, a v dobrom hlavne (teda aspoň tak som to pochopila).
Ďalej si myslím, že jej slúžiš iba ako náhrada, lebo zo 4 ročného vzťahu hned skákať do iného.. A ona je ešte decko. (Teda možno aj obaja.) Lebo aj keď má také pocity, tak by nemala byť taká blbá a hovoriť to tebe, teda ak jej záleží na tvojich pocitoch. A ty by si s tým mal dačo robiť.
Ona sa s ním rozišla kvoli jednému,... ale s ním nevydržala ani 20 dní, lebo na ňu začal kašlať...
Tak po mesiaci sme začali chodiť. Druhému o tom prvom nehovorila, lebo nemala kedy.. to len mne... Ja sa to snažím tolerovať a chápem že 4 roky s 4 roky ale príde mi to nefér, keď ja jej to tolerujem a keď sa ona pýtala (najskôr som jej to nechce povedať) na moju bývalú, len som povedal jej meno, nič viac a už mala slzy v očiach...
A dalej,... s tým, čo chodila 4 roky si nerozumela už dlho,... A on mal už tiež dlhšiu dobú inú (oficialne to bola vtedy len kamarátka) tak asi preto začala ľúbiť druhého,ktorý na ňu potom začal kašlať.
už je na tebe a na tom, ako ti na tej babe záleží, koľko si ochotný ešte zniesť .. ale po prečítaní svojho príspevku podľa mňa aj sám najlepšie vieš, že toto tu veľké šance nemá.
ja som bola s bývalým 3 roky, je to 10 mesiacov od rozchodu a ešte furt z toho nie som úplne vonku ( a ani on). možno je s tebou len preto aby zabudla. ja neviem, 3 mesiace je fakt málo. nevidím v tom vašom vzťahu nejaký zmysel, ona by mala byť sama,urovnať si veci v sebe a až potom niečo začínať.
ja sa ešte tiež neodvážim začať nový vážnejší vzťah. pokus bol ale..zbytočné uplne.
Spomenúť bývalého/bývalú občas je normálne, zvlášť ak to bol dlhší vzťah. Ale to čo opisuješ je hovadina. Slečna sa cez to ešte nedostala. Nechal by som to tak. Môže sa Ti v pohode stať, že Ťa neskôr nechá a skúsi sa k nemu vrátiť.
3 mesiace a už v novom vzťahu? Mám pocit, že sa z toho naozaj nedostala, to je strašne málo na taký dlhý vzťah. Tebe prajem strááášne veľa trpezlivosti.
S tým sa musí bohužiaľ vysporiadať sama.
A ešte ho opustila pre iného... Tak dovi dopo, asi nie je zrelá na vážne vzťahy, ak to ani tebe nevadí, tak v tom vzťahu zostaň. Ak máš iné priority ako ona, tak by som to nenaťahovala.
@willbetter to aj ja som sa chystala napísať jednu-dve vety ale to sa nedá nerozviť, naviac aj tak tam ešte stále nie je všetko čo by som tam vykričala .. ale zaujímalo by ma prečo si to myslíš, veľmi, tak ak chceš môžme do ts
@4 ved to, že ona z minuleho vzťahu ešte nie je spametaná... potrebuje viac času... v prvom rade sa mala z toho pozbierať a až potom začínať nový vzťah.... takto je to teraz ťažko.... ale ak máš o nu zaujem a ozaj ju lubiš tak potom jej daj čas.... ale ak nie si ochotný par mesiacov počkať potom to nemá zmysel naťahovať.... no každopadne sa porozpravajte aj viackrat o tom... nech ti povie všetko čo ju trapi aj ohladom byvaleho..nehc povie otvorene a možno sa jej viac ulaví a bude vedieť že ti môže veriť a všetkým sa ti zveriť.... a to váš vzťah len posilní
NiGdy o bývalých nerozprávam aktuálnemu ..iba ak sa spýta ...inak ..neviem ..na čo? Je to minulosť ....kašli na ňu ..tak či tak ti skôr či neskôr povie ,,šalalaj ľúbim stále jeho toto nemá cenu ahoj "
No veď ona mi práveže hovorí všetko, a ja na nej vidím keď nad tým rozmýšľa aj keď ju to trápi. Ja jej tiež hovorím všetko čo mám na srdci. Ja som ochotný počkať a naozaj ju ľúbim, ale čo je moc, to je moc...
hmm, vsetko dokopy, conclusion - let svojou cestou, tu to vyznam nema ... a uplne ma dostalo, ked ho po styroch rokoch necha kvoli inemu a vydrzi s nim mesiac ... nie, proste radsej si zahraj pc hru
naozaj utekaj čo najďalej od nej...a povedz jej, že keď už bude v pohode s bývalým a bude chcieť byť s tebou, nech sa vráti...pretože toto vážne nemá zmysel, akurát ťa to ubíja a pri tom si môžeš užívať bezstarostný život (nemyslím tým pretiahnuť všetko čo sa hýbe)
pre boha ziveho kamko RUN. bez od nej prec, ved ona posobi ze ani nevie ze existujes.... naozaj sa nenechaj takto ponizovat. a co ti dava vztah v ktorom ona lubi ineho??
má za sebou 4 ročný vzťah v ktorom si už dlho nerozumeli a on ju aj tak podvádzal... ale rozišla sa až keď si našla druhého ((potvrdenie citátu ""žena je ako opica.. kým sa nedrží druhého konára, toho prvého sa nepustí"").. --> v prvom rade mala riešiť rozchod s jej bývalým na základe toho, že si nerozumejú - to by bolo vyzreté správanie a nie čakať kým sa objaví tretí.... zvlášť nie po tak dlhom vzťahu....
...ale ok teda.. rozišli sa.. začala chodiť s tým druhým -- za mňa znova nevyzreté chovanie... vyzretý človek chápe, že ak sa rozíde tak potrebuje nejaký čas nato aby sa dokázal vyliečiť a vstúpiť do nového vzťahu s čistým štítom - aby to bolo fér pre obe strany....... a to, že sa behom 3 mesiacov od rozchodu stihla znova rozísť s novým a ešte si aj znova nájsť tretieho chlapa do poradia mi už príde fakt ako nonsens
prepáč.. nemyslím si, že ťa skutočne ľúbi.. skôr si myslím, že ťa má ako náplasť na boľavé srdiečko...
Na tvojom mieste by som s ňou hodila poriadnu debatu... A zakončila to tým, že bude lepšie ak na istý čas nebudete spolu.. Aby má ona priestor zabudnúť na bývalého... Vyliečiť sa z toho..... A ak ťa skutočne ľúbi tak to potom ešte vy dvaja dáte dokopy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ešte sa z toho nespamätala, a nemyslím si, že je na ďalší vzťah pripravená.. na tvojom mieste by som cúvla
Je to nejaka trubka co nevie co chce.
Povedal si velmi pekna. Nieje mozne: pekna=sprosta?
Neni hlupa, práve naopak, a krásna je veľmi
No čo sa týka toho sexu, je mi to trápne ale hovorí mi o ňom aj pri tom.
Jeho pomaly poznám viac ako ju, a to som ho nikdy nevidel. Chvala bohu za to...
mne sa pred viac ako rokom skoncil 5 rocny vztah a pol roka som nedokazala s inym chlapom pomaly ani len komunikovat. a dodnes, aj ked uz som stastna v inom vztahu, este nie su vsetky rany zahojene.
Ano mám 16 a ona má 17 (iba o chlp staršia) a bola s ním od 13tich,.. on má teraz 21 rokov...
je to kratko.
A ako aj ja ked sa s niekym bavim, tak niečo poviem občas o byvalom ale nieje to nič take romanticke
Podla mna nieje pripravená.
clovek to 5krat refreshne, ked to posiela druhykrat, prvy koment nikde, ale potom sa sem da -.-
Ďalej si myslím, že jej slúžiš iba ako náhrada, lebo zo 4 ročného vzťahu hned skákať do iného.. A ona je ešte decko. (Teda možno aj obaja.) Lebo aj keď má také pocity, tak by nemala byť taká blbá a hovoriť to tebe, teda ak jej záleží na tvojich pocitoch. A ty by si s tým mal dačo robiť.
Ona sa s ním rozišla kvoli jednému,... ale s ním nevydržala ani 20 dní, lebo na ňu začal kašlať...
Tak po mesiaci sme začali chodiť. Druhému o tom prvom nehovorila, lebo nemala kedy.. to len mne... Ja sa to snažím tolerovať a chápem že 4 roky s 4 roky ale príde mi to nefér, keď ja jej to tolerujem a keď sa ona pýtala (najskôr som jej to nechce povedať) na moju bývalú, len som povedal jej meno, nič viac a už mala slzy v očiach...
A dalej,... s tým, čo chodila 4 roky si nerozumela už dlho,... A on mal už tiež dlhšiu dobú inú (oficialne to bola vtedy len kamarátka) tak asi preto začala ľúbiť druhého,ktorý na ňu potom začal kašlať.
minimálne na teraz.
ja sa ešte tiež neodvážim začať nový vážnejší vzťah. pokus bol ale..zbytočné uplne.
No mne by to jednoducho prislo blbe
S tým sa musí bohužiaľ vysporiadať sama.
A ešte ho opustila pre iného... Tak dovi dopo, asi nie je zrelá na vážne vzťahy, ak to ani tebe nevadí, tak v tom vzťahu zostaň. Ak máš iné priority ako ona, tak by som to nenaťahovala.
No veď ona mi práveže hovorí všetko, a ja na nej vidím keď nad tým rozmýšľa aj keď ju to trápi. Ja jej tiež hovorím všetko čo mám na srdci. Ja som ochotný počkať a naozaj ju ľúbim, ale čo je moc, to je moc...
Na tvojom mieste by som ju nechala rozhodnúť sa. Buď sa bude utápať v minulosti alebo bude mať teba..
GOOD LUCK
má za sebou 4 ročný vzťah v ktorom si už dlho nerozumeli a on ju aj tak podvádzal... ale rozišla sa až keď si našla druhého ((potvrdenie citátu ""žena je ako opica.. kým sa nedrží druhého konára, toho prvého sa nepustí"").. --> v prvom rade mala riešiť rozchod s jej bývalým na základe toho, že si nerozumejú - to by bolo vyzreté správanie a nie čakať kým sa objaví tretí.... zvlášť nie po tak dlhom vzťahu....
...ale ok teda.. rozišli sa.. začala chodiť s tým druhým -- za mňa znova nevyzreté chovanie... vyzretý človek chápe, že ak sa rozíde tak potrebuje nejaký čas nato aby sa dokázal vyliečiť a vstúpiť do nového vzťahu s čistým štítom - aby to bolo fér pre obe strany....... a to, že sa behom 3 mesiacov od rozchodu stihla znova rozísť s novým a ešte si aj znova nájsť tretieho chlapa do poradia mi už príde fakt ako nonsens
prepáč.. nemyslím si, že ťa skutočne ľúbi.. skôr si myslím, že ťa má ako náplasť na boľavé srdiečko...
Na tvojom mieste by som s ňou hodila poriadnu debatu... A zakončila to tým, že bude lepšie ak na istý čas nebudete spolu.. Aby má ona priestor zabudnúť na bývalého... Vyliečiť sa z toho..... A ak ťa skutočne ľúbi tak to potom ešte vy dvaja dáte dokopy