hovorievali mi to, ked som bola doma dlhsie ako 2 hodiny a hovrila som im strasne hluposti tak mama si vzdy tak povzdychla ze "prosim uz si niekoho najdi a daj nam pokoj"
praveze rodicia mi hovoria ze mam este cas, alebo ked uz nech si nenajdem nejaku fiflenu ktora ma bude len zdierat z ponoziek ale bracho mi to kedysi hovorieval ekd som bol neznesitelny doma uz
Nepytaju sa. Ja to mam v riti, mama vie, ze som narocna. A ja som aj upustila zo svojich poziadaviek, len ten clovek je daleko a neviem ci budeme spolu.
mama mi to hovorila dovtedy, dokym mi stale nezvonil telefon od spoluziaka.. nic vazne s nim neriesim, ale ona furt zabrda.. samozrejme mi vadia obe verzie.
Asi by som sa zacala extremne zamestnavat vsemoznymi aktivitami ak by mi to zacali hovorit aj rodicia aby som mala vyhovorku ze teraz nemam cas sa o tom bavit.
Ani,nie...skôr iní rodinný príslušníci majú také poznámočky na návštevách- ,,Aká si už veliká...." (hlavne že za posledné 4 roky som nenarástla ani nepribrala ), za ktorými nasleduje sprisahanecký úsmev a otázka- ,,A frajera máš kde?" ... A čo ja viem?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
Sú radi, že som momentálne sama.
ale ja som šikovná
síce, od toho aby som si našla frajerku ma odhovárali...
Ehm, som na to ešte mladý
tak,nemali prečo
väčšinou veci ohľadom náboženstva, imidžu, vzdelania... to je na dlho
praktizujúci katolík ale ja to az tak nerozlisujem, ale islam by aj mne vadil
mne rodicia nikdy nic take nepovedali a som za to velmi vdacna. pride mi to hrozne protivne, uz len ked si predstavim ze by sa ma na to spytali
Ani mi to nevadí, vždy ma napadne nejaká haluz ako ich odbijem ešte sa aj urazia pomaly..
niekedy mi to prišlo trochu pokrytecké, keďže sa starali / starajú o mňa...nedokážem si to predstaviť do 30 rokov minimálne