Zdravim.Ak ste citali moje predchadzajuce fora viete o tom ze planujem kupit niaky pocitac.Teraz mam sancu v orange-i zobrat notebook HP Compaq Presario CQ58.Mam na vas otazku ake s nim mate skusenosti a ci na nom rozbeham GTA IV,MW3MINECRAFT,LEAGUE OF LE
Ten notebook som nemala a ostatné hry ti tiež neviem poradiť, ale k tomu Minecraftu - keď ide celkom svižne mne s 5-ročným notebookom, čo si už dosť "užil", tak ho snáď rozbeháš na každom inom
@monsterkill ... si robíš srandu že ...na GTA4zabudni ...max San Andreas a aj to ti možno bude sekať ..a LoL-ko ...na 42 tiež zabudni ....niaky Celeron a takt 1,8GHz to je nič ... 2 jadrá a 2MB vyrovnávacia pamäť je málo ...
@monsterkill Oooo.. Intel HD ...to je grafika čo je zabudovaná v doske či v procesore ..toto vždy zabudnem pochybujem že má velkosť 1,65GB ..daj či je to GDDR alebo DDR.... a čo že 4GB RAM ..to nič nemení na takte procesoru ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
btw., mám cq61, už mu ťahá na 3 roky, a nemám problémy, ale hentie hry som vlastne ani nepoznám, takže ti tak či tak neporadím
o__O ty kkt na to ti staci aj stokrat pomalsi net