Asi nemám len jednu, ale vždy rada vidím Tyriona, Tywina a Jaimeho (aj keď nie v prvých sériach). A potom ešte je zaujímavý charakter toho chlapa, ktorý dáva pozor na Aryu a Daenerys Targaryen je tiež fajn.
u Jaquena sa mi paci ako rozprava, to iste plati aj u lorda Vaerisa a aj u toho chlapika z noveho-davneho rodu(teraz neviem ako sa vola). A medzi moje oblubene postavy patri Deanerys,myslim ze ma fajn charakter, Tyrion-pre to iste. Aryu mam rada za jej odvahu a takisto aj Ohar ci jak je to ten co ju strazi a potom este musim podotknut, ze strasna jeba je ta Joffreyho zena(zas neviem ako sa vola)
Margarey
teda zatiaľ jej charakter ako kráľovnej ma úplne očarila a strašne sa mi páči. I keď teda uvidíme, no.
Sansu mám svoijím spôsobom rada, lebo mi je jej ľúto a som zvedavá čo sa s ňou bude ďalej diať. Nejako jej držím palce, podľa mňa je dosť silná postava.
A vzhľadovo sa mi (zase ukážka môjho ohromného vkusu) páčil Viserys
ja mam vela oblubenych postav tak napr. Tyrion, Arya, Jon Snow, rada som mala v podstate vsetkych Starkovcov (az na Sansu), potom dalej Jaime, Margarey, Daenerys.. Hounda som si tiez oblubila .. no proste vela ich je. lepsia otazka je, koho nemusim
daenerys a tyrion , ale mal som rád aj toho mladého , tuším sa volal Rob Stark.Celkovo Daenerys sa mi páči najviac , ani nie pre drakov, ale pre jej charakter a vystupovanie
No a o tej "jebe" pomlčím , joffreyho som ľutoval len preto že s ňou nestrávil ani svadobnú noc :/
Daenerys som mala rada, teraz v tych novsich castiach ma nicim neprekvapuje, uz je taka vsedna a nudna, stale to iste dokola :/
a mam rada Tyriona, Aryu, Hounda, aj Jaimeho napodiv ale az v poslednych castiach
a skoda ze vymenili toho typka co bol v armade pre Daenerys bol super a zaujimavy!!! fňučik
všetci Starkovci až na Brana a Rickona,
Sandor, Oberyn, Tyrion
Osha, Jeyne Westerling,
Rhaegar Targaryen, ok možno aj Daenerys trochu, keď jej neprepína,
Brienne, Ygritte, Syrio
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
lebo vybaví, skôr či neskôr
Margarey
teda zatiaľ jej charakter ako kráľovnej ma úplne očarila a strašne sa mi páči. I keď teda uvidíme, no.
Sansu mám svoijím spôsobom rada, lebo mi je jej ľúto a som zvedavá čo sa s ňou bude ďalej diať. Nejako jej držím palce, podľa mňa je dosť silná postava.
A vzhľadovo sa mi (zase ukážka môjho ohromného vkusu) páčil Viserys
A potom Jon Snow ofc. A Aria. To je tak vsetko
Ale daenerys moc nemam rada. Neviem preco
No a o tej "jebe" pomlčím , joffreyho som ľutoval len preto že s ňou nestrávil ani svadobnú noc :/
a mam rada Tyriona, Aryu, Hounda, aj Jaimeho napodiv ale az v poslednych castiach
a skoda ze vymenili toho typka co bol v armade pre Daenerys bol super a zaujimavy!!! fňučik
aaa, dario naharis sa vola v tej 4 serie pozeram ze wtf kto to je ten novy herec ale ten novy sa mi nepačko
Sandor, Oberyn, Tyrion
Osha, Jeyne Westerling,
Rhaegar Targaryen, ok možno aj Daenerys trochu, keď jej neprepína,
Brienne, Ygritte, Syrio
Nemám rada Ygritte - Snow jej mal odseknúť hlavu, keď ju prvý krát stretol.
pridávam sa do anti-ygritte klubu