teraz netvrdim,aby kazdy zacal superit s inym birdzakom,kolko percentnym Slovakom je on...iba myslim,ze je to nieco zaujimave...mozno zaujimavejsie ako bezcielne sa tulat po nete.
a mozno ju poznate,mozno vas to nezaujima,to je uz na vas...
@mielikki ja som sa teraz pomýlila v tej otázke urči mesto podľa čísla, lenže to mesto bolo KOŠICE, len sa mi zdalo, že má byť ďalej od hraníc ale inak tie geografické som mala ostatné našťastie dobre, aj rieky na moje počudovanie a erby len tie ľahké, ako tri kopčeky so šípmi bude určite mesto pod najvyššími horami
a idem znova, štve ma, aké sprosté chyby robím (alebo nepozna´t dielo Švantnerovo dielo len preto, že je asi jediné, čo som doteraz nečítala je dosť hanba
@tomtoylc veď som napísala, že práve to slovo poznám .... len som potrebovala vedieť, že je to fakt od nás, lebo poznám niektoré slová aj z okolitých nárečí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
ale idem znova
a idem znova, štve ma, aké sprosté chyby robím (alebo nepozna´t dielo Švantnerovo dielo len preto, že je asi jediné, čo som doteraz nečítala je dosť hanba
dpc ja nikdy nezmaturujem zo sloviny
..ale to nič, o iných zemiach viem toho predsa ešte menej !
80%