@barky no mne sa tiež tvoja webka až tak nepáči lebo sa tam opakuje ten obrázok toho lesa a prv bola celá modrá ale začiatok tej pesničky, čo ti tam hrá je vážne super
@lenkaska1 pekna,ale ta cervena z ciernym pismom mi taha oci,ale tie kategorie(Relay a šport,Jedlo a pitie)su genialne,keby si pravila celu webku ako tie kategorie...hodnotim za 2.
@chevro@53 fajn ale viac sa mi páčila tá, kde si mal so šípkami porozdeľované kde sa čo nachádza, teda neviem či to dobre vysvetľujem, ale mal si tam niečo ako: "tu mám profilovku" a podobne..
@leilla to sa mi na tom najviac páči, že sa to tam nehýbe, nemizne,nespriesvitňuje Ja mám strašne pomalý internet a také webky mi ani nenačítava. Maximálne tak to, čo je tam napísané ale efekty..to nehrozí.Takže mne sa veľmi páči že je "obyčajná" a najkrajšia je pre mňa webka anzu...no ako tak vidím, tak už to neni to čo bolo takže si na 1.mieste
@59 nemám čas sa zaoberať teraz webkou, aj keď by som ju už rada zmenila, aj tú funkciu skrývania by som už dala preč, ale ja kým dojdem na to, ako to zasa pomeniť, boli by aj 3 hodiny ráno a tak na to vždy kašlem, ale uvedomujem si túto skutočnosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
@leilla že čoo? druhá najkrajšia webka akú som kedy videl..a ja som sa s ňou zoznámil len teraz nádhera!
ďakujem, je obyč, nemá ani žiadne špeci pohyblivé, miznúce a spriesvitňujúce sa efekty... a prvá je kto??
@ress
ľahko, keď vieš isté veci správne prečítať
hej ty dalsi mne nejde spravit webku tak ber nato ohlad ze nemam ziadnu
nemám rada zelenú
jaj no tak @anzu bola veľkým zdrojom a vzorom mojim css-kám... to bez jej webky by som nevedela spraviť také menu, aké mám