ake slahnute meno by ste dali svojmu zvieratku??? ale aby ste sa nehanbili nanho tak zavolat pred niekym inym... kamoskin psik sa vola Whisky, morca bolo Cvoky a ja som napriklad rosmyslala ze keby som mala hada a psa, mohli by sa volat Metal a Rock
neviem, ale moj pes sa vola Pepo a kazdy sa smeje Ale kto na neho pozrie povie ze to meno mu strasne sedi a ja ho obcas volam moj maly syrecek //v reklame na hermelin sa jeden syr volal pepo // a nenavidim staru susedu ona na neho krici pisulka A pritom je to PES Ale Pepo ja jej len otoci zadkom a tvari sa patricne pohrdavo
@7. noo, tiramisu je fine poznam 2 skreckov- jeden sa vola: Bobkáč Billy Čuli-Pepko Červenookatý a druhy: Pepkáč Mimi Čuli-Bobko Drobný (asi, fakt si nepametam tie mena uplne do pismenka
kamoska mala maciatka a boli to tequila , whisky , fernet a potom mala este maca s menom Spageta .. a teraz ma psa a wola sa Sufty .. ona ma zmysel pre to a moj pes sa wolal Brok
moje morca sa malo volat Bobok z pomerne pochopitelneho dovodu. Po zisteni pohlavia som sa vsak rozhodla pre Pipu (bez akehokolvek postranneho umyslu). No a odvtedy je uz 5 rokov a vysvetlovanie Pipinky ma dostalo do niekolkych znacne trapnych (hlavne pre mna) situacii viete si predstavit....
no ja nášho zajaca volám Nyula(Ňúla) a pritom sa mal volať Bleky ..nakonec je teraz pre celú našu familiu len Nyula alebo jednoducho zajo..no alebo ešte bobkáč zbobkovatelý ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ja som mala dávnejšie dve andulky,lenže z tých po 2 mesiacoch bolo 16 Tak pokiaľ som ich mala tak som ich volala maznáci
a kamoška svojho pieskomila volala Pišišvor
Samozrejme, na vymyslenie mien ako fernet, či sufty treba obrovskú dávku originality, nekonečnú fantáziu a ohurujúci intelekt, prirodzene ...