Chceme aby 2K vydali nejaký patch alebo niečo podobné aby sme mohli mať kompletnú hru ! Chýba okolo 20 misií a 50 hodín hrania, ako aj Free Ride mód...
tymto sa nic nezmeni. jednoducho to take2 znicili. uz je jasne, preco dan vavra(vymyslell mafiu vratane scenaru 1 a 2) odisiel z 2k czech tak pred polrokom. pozrite si tie starsie rozhovory s nim napriklad, co vsetko tam a
malo byt, a co z toho ostalo... normalne mi je ho luto, takto mu znicili hru.
PRESNE!!! Aj mňa to dosť nahnevalo, že tam nieje niečo také ako extrémna jazda v Mafii I. A síce je to veľmi prepracovaný príbeh, ktorý vás len tak ľahko nepustí od PC a tá atmosféra... no super hra ako Mafia I. ale naozaj tam toho veľmi chýba. Však tá hra sa dá prejsť za jeden maximálne dva dni.. a to je veľká škoda
@rainbowwarrior len tak sfleku ma napadol hl2, planescape: torment, warcraft 3... a nie nehral som to, ani jednotku som nedohral lebo ma v polke prestala bavit takze dvojku nema zmysel zhanat
@v3nty myslíš Jimmyho Vendetta, ale to bude už podľa mňa kravina... jednak že tam nie je Daniel Vávra, vďaka ktorému sa Mafia dostala tak ďaleko, a jednak je to blbosť...
A čo teraz, myslíte že chlapci z take two sa poserú a spravia mafiu vašich snov..sotva
V illusion softworks chceli dokonalú hru..takmer kvôli tomu skrachovali a keď prišli take two, povedali si že dokonalú hru nepotrebujú, stačí ak sa bude predávať..a tak sa sekalo, osekávalo a výsledný produkt si môžeme kúpiť v obchodoch za veľmi skromných 50 eur
čakám na fanúšikovskú komunitu, že dorobí misie alebo aspoň freeride, od amíkov nečakám nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
malo byt, a co z toho ostalo... normalne mi je ho luto, takto mu znicili hru.
Nadpriemernou ju robí už len scenár...
A aká je podľa teba nadpriemerná hra ?!
**SPOILER**
Joe a Vito pridali k Falconemu a namiesto ďalších 20-tich misií sa spustila len 2-minútová ukážka ich mafiánskej činnosti
Lebo mafia je na teba asi príliš zložitá...
Bud si dobre jebnutý alebo najebaný ....
Si prečitaj moj koment ešte raz ....
a zas mam nervy v piči to neni možne ...
@eraser tak, áno, je to na smiech...
len som chcel vedieť koľko zahlasuje
veď sa počúvaj...
Ja hovorím o príbehu a ty o úplne niečom inom, kokotko si tu iba ty...
jebo
V illusion softworks chceli dokonalú hru..takmer kvôli tomu skrachovali a keď prišli take two, povedali si že dokonalú hru nepotrebujú, stačí ak sa bude predávať..a tak sa sekalo, osekávalo a výsledný produkt si môžeme kúpiť v obchodoch za veľmi skromných 50 eur
čakám na fanúšikovskú komunitu, že dorobí misie alebo aspoň freeride, od amíkov nečakám nič