Ahojte chcel by som sa spýtať či máme na Slovensku nejaký zaniknuty hrad alebo nejakú fakt veľkú ruinu hradu nejaký zarastený a zničený viem ze na slovensku je veľa hradov ale ja hľadám nejaký taký kde sa môžem mrknut všade a nikto tam nieje tak čo ted
A ešte Muránsky hrad. Na Turniansky hrad ale odporúčam ísť niekedy skoro ráno, vtedy je najväčšia pravdepodobnosť, že tam nikto nebude.
Pri Prešove je zas Kapušiansky hrad, je to celkom veľká ruina a keď tam pôjdeš skoro ráno, nikto tam nebude. Pri Prešove aj Šarišský hrad, ale tam chodí celkom dosť ľudí.
A potom Pieninský hrad, ten je ale dosť navštevovaný, ale je to tam super a dá sa to spojiť s výstupom na Tri Koruny s nádherným výhľadom a aj s výstupom na Czertezik a Sokolicu, odkiaľ sú tiež skvelé výhľady.
Tych je vela.. Ale najcastejsie tam nenajdes ani skaly.. Len stromy... Napr draci hrad blizko pajstuna, na povazskom inovci za podhradim (za topolcianskym hradom) je hradok.. Ale neuvidis tam nic len les a stromy
@tralalibang počuj a je tam free entry všade ? a tiež sú to zrúcaniny hej? Je to tam ponechané len tak? Lebo napríklad som bol na spisskom a to sa mi nepáčilo kopec ludi vo vnútri múzeum a bufety ( aj keď aj ten Je zrúcanina)
@sekki Hej free entry a je to ponechane len tak, tym Sarisskym si jedine nie som ista, lebo tam som nebola
Ale ostatne su len tak bez vstupu, Turniansky je zarasteny, zrucanina, a este je odtial aj pekny vyhlad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Pri Prešove je zas Kapušiansky hrad, je to celkom veľká ruina a keď tam pôjdeš skoro ráno, nikto tam nebude. Pri Prešove aj Šarišský hrad, ale tam chodí celkom dosť ľudí.
A potom Pieninský hrad, ten je ale dosť navštevovaný, ale je to tam super a dá sa to spojiť s výstupom na Tri Koruny s nádherným výhľadom a aj s výstupom na Czertezik a Sokolicu, odkiaľ sú tiež skvelé výhľady.
Ale ostatne su len tak bez vstupu, Turniansky je zarasteny, zrucanina, a este je odtial aj pekny vyhlad.