Ahojte, keďže ja som tých (PC a playstation) hier v mojom živote moc nevyskúšala, tak toto sú všetky, ktoré áno. V súčasnosti však už len DML. Teda... Okrem Life is Strange, na to som zrovna vtedy nemala peniaze, ale pozrela som si to na Youtube a je to podľa mňa super hra, tak som to sem tiež zaradila. A teda určite som na nejakú hru zabudla, tak to dopíšem, keď si spomeniem Inak... Kľudne sem napíšte aj ďalšie hry, ktoré máte radi, prípadne preč Ďakujem!
Ale ja som hlavne zvedavá na Howrse a DML, to zatiaľ nezahlasoval nikto :/ Cez Howrse som sa dostala k digitálnej maľbe a Dragon mania legends hrám ako jediné teraz
Tato tema ma potesila rad spominam na tieto stare hry tie co ty tu nado mnou pises som ale nehraval no este by som pridal napriklad Bombermana alebo Super Maria aj ked v nom som asi nikdy nepredirl viac ako druhy level ale najvacsia moja srdcovka je Eorm Armagedon to si este aj teraz raz za cas zahram so slovenskymi a ceskymi zvukmi je to sranda ako sa patri
@majky538 Teda, teraz pozerám, že to by som musela mať už desať? To sa mi nejak nezdá. Existoval aj straší Windowse? Tak to mohol byť kľudne ešte starší.
Skúste niekto Dragon Mania Legends (DML), podľa mňa je to fakt super hra! Dá sa hrať aj cez Windows normálne na PC (ja to hrám cez Windows Phone a na PC), alebo aj cez Android (len to už je iný server, iní ľudia).
Pozna niekto Hint? Moja prva hra v zivote alebo tusim sa to volalo driver, ked ste zatiahli rucnu pri fizloch, tak vas zacali nahanat, kym vam nezrusili auto a red alert 2 a Zed, srdcovky
Inak také tie klasiky zo starých čias 90-tych rokov a začiatkov 20ich:
Crash Bandicoot, Toca, Croc, Tombi, Ape Escape, Dino Crisis, Alone in the Dark, Metal gear solid, Toy Story 2, Final Fantasy 7,8,9, Crash Team Racing (čoskoro remake!!! Cant wait!), South Park Rally, Tekken 3, X-COM Enemy Unknown, Digimon World !!! (to bolo úplne geniálne!), Bust a Groove, Sam and Max Hit the Road, Rayman 1 a 2, Warcraft 2, Command and Conquer Red Alert 2
Na starej sege boli najlepší Little Ninja Brothers..to boli dlhé predlhé hodiny strávené pred telkou, ešte aj s kamošom, s ktorým sme spoločne hrali hlavný príbeh tejto epickej RPG hry!
Boože, toho je strašne moc veľa, o tom by som vedel do rána rozpávať..
Ale z tych starsich, ktore som tu nezachytil v tych komentoch a pamatam si este: Cyberdogs, Stunts, Scorch (alebo teda Scorched Earth), Commander Keen, Dave 2, Doom, Quake, Earthworm Jim, Duke Nukem, Theme Hospital, Home Alone a mnoho dalsich.
Howrse som hrala dlho, chovala som rodinku nesmrtelnych pegasov a potom, keď som chcela skončiť tak som usporiadala súťaž a všetko som porozdavala... potom som sa ku tomu ešte pár krát vrátila, ale nebolo to uz ono a nechcelo sa mi o tolko koní starať
Crash, prahistoric... klasiky... Bombera mam aj teraz v telefone Sims 4 hravam vzdy keď mam čas a Life ks Strange tiež plánujem kúpiť... aale to je daleka budúcnosť
Life is Strange je moja top srdcovka aj s dodatkom Before the Storm, takže oceňujem že to tu je, aj keď to sem moc nezapadá a Sims som mala všetky 4 a dodnes si zahrám trojku aj štvorku
Už od detstva hrávam od nintenda cez PC až po PS4 takže je toho dosť
@majky538 Môže byť 95 Prince of Persia si pamätám tiež, ale to bolo už asi moc ťažké na mňa, tak som to moc nehrávala. Ja som chodila na krúžok "počítače" (asi +- od 7 do 10 rokov) a tam sme hrávali Prehistoric, Super Maria, Prince of Persia a ešte takú športovú hru (lukostreľba, lyžovanie, ...) a autá tuším. Ale to si už nepamätám, ako sa volalo.
Dyna blaster, Hocus pocus, Commander Keen 1,2,3 neskoršie sa mi nepáčili, Tekken, Duke Nukem, hlavne Manhattan projekt, Sims 1,2, Prehistorik, Jazz Jackrabbit, zimné a letné olympijské hry to bola klasika a 10827272 dalších som hrávala ..niektoré keď som doma zatvorená chorá, hrám aj dodnes!!!
Joooj, Sims - moja dlhoročná láska Doteraz som na tej hre závislá
A tiež aj Howrse, to som hrávala v piatej triede na základnej. Potom som prestala, pretože mi to rozbilo priateľstvo a navyše som odišla na gympel, kde táto hra nikoho nezaujímala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
sims hrávam doteraz!
Crash Bandicoot, Toca, Croc, Tombi, Ape Escape, Dino Crisis, Alone in the Dark, Metal gear solid, Toy Story 2, Final Fantasy 7,8,9, Crash Team Racing (čoskoro remake!!! Cant wait!), South Park Rally, Tekken 3, X-COM Enemy Unknown, Digimon World !!! (to bolo úplne geniálne!), Bust a Groove, Sam and Max Hit the Road, Rayman 1 a 2, Warcraft 2, Command and Conquer Red Alert 2
Na starej sege boli najlepší Little Ninja Brothers..to boli dlhé predlhé hodiny strávené pred telkou, ešte aj s kamošom, s ktorým sme spoločne hrali hlavný príbeh tejto epickej RPG hry!
Boože, toho je strašne moc veľa, o tom by som vedel do rána rozpávať..
Crash, prahistoric... klasiky... Bombera mam aj teraz v telefone Sims 4 hravam vzdy keď mam čas a Life ks Strange tiež plánujem kúpiť... aale to je daleka budúcnosť
Už od detstva hrávam od nintenda cez PC až po PS4 takže je toho dosť
A tiež aj Howrse, to som hrávala v piatej triede na základnej. Potom som prestala, pretože mi to rozbilo priateľstvo a navyše som odišla na gympel, kde táto hra nikoho nezaujímala