Tak choď.. čo Ti bráni? Vezmi ešte niekoho do partie, budeš si pripadať menej blbo . Vážne! Môj spolužiak tak bol, ani nie s priamym úmyslom si zarobiť, ale aj tak si niečo odniesli.. A keď začali hrať Wondervall (Oasis), tak sa im tam normálne vytvoril natešený funklub báb .
závidím ti tvoju odvahu o tom len takto rozmýšľať... ja by som nemala odvahu asi takto vystúpiť na ulicu a hrať.... ale oni to robia práve s úmyslom si zarobiť (možno je pár výnimiek..), čo ja nepotrebujem.. rada si ich počúvnem, možno im niekedy niečo hodím....
ja by som šla, ale neviem ani na toľko dobre hrať a už vôbec nie spievať aby som si to mohla dovoliť ale kamoši boli, a vraj to bolo celkom zaujímavé, nezarobili ani prd, bo naši malomešťania sú moc skúpi a počúvam ich rada, peniaze im nehádžem, lebo nemám....
ak chces kludne si chod zahrat, pokial budes hrat dobre (alebo aspon pekne ak nie dobre ) tak sa ludi nemusis bat, okrem toho je to vcelku irelevnatne ci sa ti niekto vysmeje alebo nie, podstatne je ci sa to niekomu zapaci
tak trochu off-topic, teraz niekedy tusim je bude alebo bolo taketo nejake masove hranie ludi na uliciach tusim prostest proti zakazu hraniu na uliciach alebo tak...
My sme tak chceli ísť s kamoškou, ale asi by som na to nakoniec nemala len tak si tam sadnúť a hrať . Na ulici som hrala a spievala jediný krát, a to pred kastingom ked dnu bolo veľa ľudí
Spievala som, ale nie tak poulične ale na akciách =D Ale inak by som veeľmi rada našla pár ľudí a len tak sadla a hrala, spievala. Ale na Slovensku naozaj radšej nie
je to zábava ... po určitú dobu ... Pre mňa bolo dosť nepríjemné keď som tam stála a hrala na gitaru celý deň až do večera... Došla som domov a kvôli tomu že som bola fajnovo nachladená som z domu nevyliezla najbližší týždeň
Chodím na ulicu hrať a nehambím sa za to ... Nechodím tam kvôli tomu že chcem peniaze ale kvôli tomu že chcem ukázať svôj hudobný talent ... Treba si všímať že kto tam má položenú šiltku alebo mikinu a kto nie
mna uz nejaku dobu napada chodit hrat neskor na jar a v lete na klaviri na namestie ..je to dost odvazna vec, nakolko u nas v Bystrici este nikdy nehral nikto na ulici na klaviri..ale pozor..na pianine! na ktore by som si samozrejme spravil vozik .....som cisto amatersky hrac, nepoznam teoreticky ziadne stupnice ...co som sa ucil tak som hral len z posluchu aucil sa naspamat..cize hranie z not u mna nehrozi ale uz som za dobu odkedy serioznejsie hram na kalviri zlozil mnozstvo vlastnych skladieb... celkovo skladam uz asi 3 roky .... cim dalej tym viac sa mi zlepsuje technika a rychlost na klaviature,takze mam aj vacsiu istotu v rukach a chyby ma tak neodradzaju ..... a rad by som tieto skladby priniesol ludom ...nech spoznaju aj nekomercnu stranku muziky..nielen to co sa hrava v radiach..totiz moja osobnost je dost emotivna a bol by som rad, keby moje vnutro mohol ponuknut ludom ... ani nie pre peniaze ale pre dobrodruzstvo a pre ten pocit..hrat na piane vonka pod slnieckom a ...mozno sprijemnit par ludom prechadzku mestom .... dal som si do poriadku starozitne 132 rocne pianino (zvuk ma neuveritelne vabny a stary) ..a to by som vozil po meste...casom by som uvazoval aj o inych mestach, v pripade ze by som mal auto.ano..z hladiska zisku by to mozno bolo nelogicke..ale preco nie? ved ide pre zazitok a pre pocit! nie pre posrate prachy ...
ja by som sa chcel spytat... poradili by stemi ake pesnicky mam hrat na ulici???? Ja mam uz dlhsie takysen..... na gitare viem hrat celkom dobre akordy viem myslim ze setky {okrem niakych 7mickovych ci ako to nazvat} ale fakt neviem jake pesnicky by som mal hrat..... mamsice len 14 rokou ale ja sa nehambym.... kazdy by mal skusit nieco nove... tak poraditte mi???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
- nepočúval
- nehádžem
priateľ kedysi hrával aj s kamarátom, vraj si slušne zarobili.
ale na slovensku by som to aj tak neriskovala..
a áno hádžem, keď hrá dobre raz sme si aj zatancovali pri pouličnom hudobníkovi
rada si popočúvam takýchto hudobníkov a keď mám peniaze, tak aj prispejem
je to strašne pekné, keď niekto len tak baví ľudí, má to úžasnú, komornú atmosféru, proste aach. milujem pouličných umelcov!
keď mám pri sebe drobné, zvyknem dať
A kľudne by som išla aj ja, ale niekde do iného mesta
pocuval
nehadzal som peniaze
ak chces kludne si chod zahrat, pokial budes hrat dobre (alebo aspon pekne ak nie dobre ) tak sa ludi nemusis bat, okrem toho je to vcelku irelevnatne ci sa ti niekto vysmeje alebo nie, podstatne je ci sa to niekomu zapaci
tak trochu off-topic, teraz niekedy tusim je bude alebo bolo taketo nejake masove hranie ludi na uliciach tusim prostest proti zakazu hraniu na uliciach alebo tak...
počúval
prispel
A bolo tam dost ludi!
- občas počúvam
- nehádžem
je to zábava ... po určitú dobu ... Pre mňa bolo dosť nepríjemné keď som tam stála a hrala na gitaru celý deň až do večera... Došla som domov a kvôli tomu že som bola fajnovo nachladená som z domu nevyliezla najbližší týždeň
- Rada počúvam a nechávam sa inšpirovať
- Ak niečo mám tak vhodím
Chodím na ulicu hrať a nehambím sa za to ... Nechodím tam kvôli tomu že chcem peniaze ale kvôli tomu že chcem ukázať svôj hudobný talent ... Treba si všímať že kto tam má položenú šiltku alebo mikinu a kto nie