@pernik nikto nikdy netvrdil že sa vo WoW snažili o realistickú grafiku. Nehovoriac o tom že je to pekne stará hra a ešte stále sú na tom čo sa týka grafiky lepšie než väčšina dnešných hier.
hral som davnejsie urcitu dobu som bol na tom fakt troska zavisly momentalne ma wow stale nainstalovane ,ale hram to tak 3 hodiny za mesiac? mozno menej
@pernik neviem aku verziu si hral ale od 3.0.1 je grafika o dost lepsia ako predtym... ta grafika je komixovy styl z warcraft 3 takze je to nieco uplne ine ako crysis a nemozes tieto dve hry vzajomne porovnavat
dal by som tu nejaky screen ako to vyzera pri ultra nastaveniach v hd rozliseni ale nemam lebo som mazal screeny
este stale to hram na ofi aj ked som to obmedzil kedze som bol schopny pri tom stravit aj 12 hodin denne.... teraz to hram tak max 2-3h aj to nie kazdy den maly uspech
@Maco011 Neporovnávam WoW a Crysis, niekto tu len vravel, že má WoW úžasnú grafiku, čo si nemyslím, kedže v roku 2010 sú už hry graficky trošku inde ako WoW, ktoré už od roku 2004 používa rovnaký engine, ktorý bol zastaralý už vtedy.
@pernik nechcem ta sklamat ale s kazdou prvou cislicou sa vylepsuje graficky engine... takze ta sklamem ze engine bol naposledy poriadne vylepseny v novembri 2008 potom bolo doladene tienovanie asi v maji tohoto roku na realne tiene podla osvetlenia a nie len tie cierne machule pod postavou... za chvilku bude 4.0 ktora vylepsi vodu pomaly na uroven crysis... treba vsak chapat ze mmorpg nemoze povolit tolko co klasicka single/multiplayer hra koli velkemu zatazeniu servera aj samotneho klienta pakety vo velkom mnozstve su svine
@Maco011 Ale samozrejme, že sa engine vylepšuje, ale v základe je zastaralý. Plno hier funguje na starom engine, ktorý je vylepšený. Nebavím sa o grafike vo WoWku ako takom, vravím o porovnaní grafiky WoW a súčasných hier a to sa nedá ani len zdaleka zrovnávať, to nepoprieš. Pozri sa na tekého The Hunter, spomínané Crysis, najnovšie Call of Duty a miliardú súčasných hier, proste WoW sa s nimi graficky nedá zrovnávať ani zdaleka a tak to proste je.
wow sa nim nemoze vyrovnat koli technologickym problemom mmorpg... nemozes cakat od hry kde je len na sharde nie na celom serveri asi 10 000 hracov online (nechce sa mi ratat ale len v eu je asi 150 shardov/realmov)... blizzard sa tomu musi prisposobit.. kludne si pozri trebars aj take mmo ze star trek online co ma teraz vyjst... ma nepopieratelne horsiu grafiku ako hry ktore spominas... wowko ma sice zastaraly zaklad ale ma teraz prejst mnozstvom zmien kedze sa v dalsom datadisku meni svet od zakladov
hlavny dovod preco sa vobec neda zrovnavat je styl v akom je robena grafika... spominas len hry ktore maju pripominat realitu no nie "rozpravku"
@Pernik a uprimne kolko z tych hier su MMORPG??? nejake co maju online na offic serveroch tisice ludi? Blizzard na tych ludoch zaraba a preto aj nieje grafika to ze ultra WOW ale taka aby to na najslabsych slo na priemernych PC...
@Maco011 Poznáš Age of Conan? Je to tiež MMORPG (2 roky stará), ale s úžasnou grafikou, taktiež TheHunter je masová onlinovka a má možno najúžasnejšiu grafiku akú som kedy videl.
The Hunter
Proste WoW sa nedá graficky porovnávať ani medzi MMO hrami.
@dpernik ale ak sa na to pozries zo strany ze blizz chce zarabat potrebuje aj "casual" hracov ktory nemaju take masiny ako ja alebo ty... ide o to ze wowko ma v sucasnosti viac ako 12 mil hracov (to su len ty co platia ) blizz keby chcel by spravil taku grafiku ze az ale zbiera praviidelne informacie o tom kto ma aku masinu... toto je jedine o co ide ano v sucanosti je horsia grafika... ale blizzard na to ide vypocitavo... (da sa to spustit na celeron D s grafickou geforce fx 5500 mam otestovane )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Grafika je to posledné čo je na wowku pekné.
A skúšal som to, ale totálne ma to nudilo, tiež nie som človek, ktorý sedí pri hrách 12 hodín denne...
dal by som tu nejaky screen ako to vyzera pri ultra nastaveniach v hd rozliseni ale nemam lebo som mazal screeny
este stale to hram na ofi aj ked som to obmedzil kedze som bol schopny pri tom stravit aj 12 hodin denne.... teraz to hram tak max 2-3h aj to nie kazdy den maly uspech
hlavny dovod preco sa vobec neda zrovnavat je styl v akom je robena grafika... spominas len hry ktore maju pripominat realitu no nie "rozpravku"
The Hunter
Proste WoW sa nedá graficky porovnávať ani medzi MMO hrami.