Aký máte názor na to, že ľudia niekedy kvôli tomu, že sú až príliš hrdí stratia niekoho na kom im veľmi záleži, lebo sa nedokážu ozvať...stalo sa to aj vám? ...........
ja som z tych hrdych. aspon niekedy. a ospravedlnujem si so tym ze vzdy konam podla svojho najlepsieho svedomia pokial nekonam v co najvacsi osobny prospech a nemam sa preto za co ospravedlnovat. zboznujem svoju namyslenost
bohuzial, niekedy clovek nedokaze povedat, ze spravil chybu, nie ze by to nechcel, ale nejde mu to dostat zo seba dlhy cas...akurat taketo cakanie pre toho druheho je na skodu, a velku...
viem si určiť priority, sú veci, ktoré stoja za prekonanie vlastnej hrdosti, predsa. bolo by to hlúpe, tvrdohlavé a detinské, nechať si takto nechať prejsť cez prsty niečo alebo niekoho.
ospravedlňovať si toto hrdosťou? blbosť. človek so zdravou hrdosťou si chybu priznať vie. tvrdohlavo zatĺkať je už hlúposť, nie hrdosť.
ja som mnohokrát ani neurobila chybu a bolo mi tak smutno za rozpadávajúcim sa priateľským vzťahom, že som sa ozvala, poskákala som si po hrdosti a tak.
a dotyčný si to tak veľmi necenil, že mi to už je jedno. bye bye bratislava.
Som hrdá, ale myslím, že to s tým nemá nič spoločné. Ak ma niekto raz špinavo podrazí a dosť hnusne, nemám dôvod sa ozývať, či očakávať zmierenie. Ako som už raz uviedla, ľudia sú egoistické svine
Momentálne som tiež zaťatá a tvrdohlavo odmietam dať akokoľvek o sebe znát a pri tom VIEM, že to nie je ničia vina. Je mi z toho na nič a radšej budem zalezená v kútiku ako niekomu vyrevúvať do telefónu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A teraz nemám kamošov.
ospravedlňovať si toto hrdosťou? blbosť. človek so zdravou hrdosťou si chybu priznať vie. tvrdohlavo zatĺkať je už hlúposť, nie hrdosť.
a dotyčný si to tak veľmi necenil, že mi to už je jedno. bye bye bratislava.
Hoci už od včerajška mám túžbu odpísať.
Ništ, som detinská.