pesnicka asi californication, neviem preco ale ked pocujem tie prve tony tak sa uplne...roztapam? a hlavne je to moj pes, jediny pohlad nanho a viem ze ked sa na mna vsetci vykaslu on bude pri mne
Veľa, veľa, od konkrétnych ľudí po pekný den, poteší ma, ked hrajú kdesi moju obľúbenú piesen, hocijakú, ku ktorej mám vzťah, mám rada, ked sa ponorím do stránok obľúbenej knihy či pozriem si obľúbený film. Určité scény Pána Prstenov majú pozoruhodný talent obrátiť moju zdevastovanú náladu o 180°. Ale niekedy stačí, ked niekto povie čosi, čo práve v tej chvíli potrebujem... a komplimenty potešia vždy .
Heh mna najviac potesila raz jedna sms, ked som bola vecer na brigade a moj chalan mal prespat u nas, ale bolo uz dost neskoro, tak som mu dala kluce aby si siel lahnut, urobil postielku a pockal tam na mna, a on mi napisal, ze ...postielku som spravil, ale nehnevkaj sa, lebo tvoj vankusik som nevedel najst
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
film- Stroskotanec
A situácia ktorá sa najviac dotkla môjho srdca sa spája s človekom, predmetom aj slovami. To si nechám pre seba
a za srdce ma chytá aj istý človek
V spojení s filmom alebo hocikde...
dost ma to dojalo