Tak ako sa to vezme ze..... keby bol pravny system dokonaly , sedela by polovica z nas. (dovod si vyberte samy, nelegalne stahovanie, fajcenie travy......)
No jo.. Vyhrážanie so zbraňou.. 2 roky s podmienečným odkladom 18 mesiacov.. A vydržal som to Takže zatiaľ nehrozí nič.. Ale na tej policajnej stanici si všetko zaznamenali Fotili ma, autogramy si odo mňa pýtali, potom otlačky každého prsta a aby nebolo málo tak aj výter z úst si brali už som si tam myslel že vytiahne aj injekciu a vrazí mi ju do prdele a naberie si krv
@13 no vsak sa tu prezentujes z tvojej najlepsej strany
Nie, ale bol som ako keby v registri na rok... rok po tom, co mi nasi rakusky policajti boxera, a to tu je zakazana nebezpecna zbran... tak z toho mali trosku halo, ale inac nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale niekde som videla ze.. za drzanie piercerskej ihly pokial clovek nema certifikat hrozi vazenie -.-
Takze mozeme byt radi ze nie je ? (paradox)
Ale už som bola v kriminovinách
ale pokút by som sa nedoplatil, keby mám za každým platiť
aj ty??
Nie, ale bol som ako keby v registri na rok... rok po tom, co mi nasi rakusky policajti boxera, a to tu je zakazana nebezpecna zbran... tak z toho mali trosku halo, ale inac nic
Ale išlo o nejaké podpichovanie za somariny,niekto o tom písal a vravela si,že aj ty to robievaš
Nevidíš @1 @2 ty krava sprostá plagiátorská ?
ty zasrane, nepotrebujem kradnúť nápady od takých, jak si ty :p .... a už fakt by s tebou niečo admin robiť...