pozeral som s nou rozhovor na streamu a nepride mi nejaka hlupa, ano ma zvlastny hlas a mozno troska afektuje, ale paneboze ma 15! Co cakate? Bavi ju moda tak ma o tom blog. Nech sa venuje tomu co ju bavi, mozno s tym raz prerazi, nikdy neviete. Je pekna, ma peknu postavu tak sa ukazuje. Nikto z vas nebude predsa ukazovat obrazy, ked nevie malovat Ako povedala robi to co ju bavi.
Evidentne sa jej darí to, o čo sa pokúša. Aj tým, že tu o tom diskutujete, zvyšujete jej cenu. Je fuk či je to kravina alebo nie, ale plno ludí už o tom vie, a aj tá návštevnosť akú má ten blog je slušná, keď tam začne predávať reklamy tak sa na tom môže slušne zahojiť.
Ale tie lode v pozadí sú fajné, samé presidenty, cha chaaaa.
plne suhlasim s @hajzelodkosti ...nech si dievča robí čo chce... ale ten jej afektovaný hlas znie ako od 8 ročného dievčatka a nie ako od 15 a strašne mi to píli uši
Pinda hlupa, neprirodzena, nesmierne afektovana-...a po minute som myslela, ze sa zryham z toho jej nechutneho hlasu.. vidno, ze sa poniektori pozerate len do vystrihu, vsakze. Ak sa tym nechce strapnit, tak ja uz naozaj neviem, za akym ucelom toto robi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
A mňa sa nikto nič nespýta, bože! Pýtajte sa niečo
Inak...na nej sa nedá nič iného než smiať...Na to,že má 15,má otrasný hlas
@lucina223 Keby si videla moje nohy, zadok a ruky tak zistíš, že nič Celá som doštípaná.
@kolivideam Strašne sa smejem, že sa ma niekto niečo opýtal. Zlepšili ste mi aj tak dobrú náladu
A ked som pozerala @10 tak som ako nemala slov
ale nahodou pekne sa vynasla
Ale tie lode v pozadí sú fajné, samé presidenty, cha chaaaa.
takto sprostý nemože byť nikto, podla mna @33 ma pravdu.
Aj zlá reklama je reklama..
ale to je ešte nič!
toto je naj! :
kua ja by som chcel poznat secky tieito netove celebrity
- kedy natočíš ty podobný vlog?
akým spôsobom sa potom chceš zabiť?