Zle si to zozmiešala.
Keď pripravuješ puding tak treba ten prášok najprv poriadne rozmiešať tak v tri deci mlieka plus pridať cukor a znova rozmiešať - tak si spravila?
Blewh, čokopuding :-!
Kde je chyba, netuším.Odporúčam prejsť na čerešňový puding, ktorý sa robí iba s vodou a má dosť vtipnú konzistenciu.
Hotový za menej než desať minút, rýchlejšie chladne, lepšie chutí, nehrudkuje, úžasne vyzerá a konzumácia nekresťanského množstva nemá za následok dve hodiny strávené v spoločnosti záchodovej misy.
@pawlo : skor som chcela vediet, ci si ten puding zo suseneho mlieka s niecim kombinoval, ako naprikald cokoladovy ouding s piskotami abo nejakym dzeemikom na spodku
aaa....ehem..pozyvam? okeeej tak teda o tretej..ale vanilkovy bude, neprekaza?
pri tom prvom miesani...v tom mensom mnozstve mlieka ten prasok musis rozpustit PORIADNE... nestaci len tak miesat, ono to ma konzistenciu a vlastnosti ako muka, cize tie hrudky VSETKY musis "rozpucit" pretoze ak sa to zmiesa s vodou ma to tendenciu to drzat pokope pri obycajnom miesani...pucit, drvit, alebo ako to mam nazvat je najlepsie s lyzicou o okraj nadoby (hrnceka, pohara, misky a pod.)
suhlas s @pawlo ja tiez najprv rozmiesam prasok so studenym mliekom a potom ked sa mlieko v hrnci zacne varit,prilejem to tam a miesam...a nie su hrudky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Keď pripravuješ puding tak treba ten prášok najprv poriadne rozmiešať tak v tri deci mlieka plus pridať cukor a znova rozmiešať - tak si spravila?
Kde je chyba, netuším.Odporúčam prejsť na čerešňový puding, ktorý sa robí iba s vodou a má dosť vtipnú konzistenciu.
Hotový za menej než desať minút, rýchlejšie chladne, lepšie chutí, nehrudkuje, úžasne vyzerá a konzumácia nekresťanského množstva nemá za následok dve hodiny strávené v spoločnosti záchodovej misy.
Ale podla mna ma pravdu najprv si to mala rozmiesat v casti mlieka, potom to vliat do druhej casti mlieka a pri zahrievani miesat dalej...
Varila si to v hrnci s dvojitým dnom??
Dala si vodu do prvého dna??
@7 : si rob srandy ja som na ten puding mala vies jaku chut? ale inak dobra rada si to rozmiesam v kusku studeneho mlieka nabuduce...
aaa....ehem..pozyvam? okeeej tak teda o tretej..ale vanilkovy bude, neprekaza?
ad2: Tak teda o tretej. Hm.. len teraz neviem či ti na uvítanie mám priniesť čokoládu alebo kvietok
mmm....obe potesia, s tym si hlavu nelam
ale ako hlavny zalkad bezhrudkoveho pudingu - treba citat ten navod co je napisany na obale xD to potom dobre vyde xD xD xD