no uplne akoze takto : niekedy dost casto mi tecie v noci z nosa krv,dnes som sa zobudil (vcera som si menil obliecky) a uala zase cely vankus od krvy , taky mensi flak no dost velky a tak ..... co s tym mam robit ? =D nechajte so podobne rady ako daj
Môj brat mal to isté.Tiež sa mu hocikedy pustila krv z nosa.A šiel ku krčiarke a ona mu vypalila nejakú žilku (Alebo niečo také) a odvtedy to prestalo.
k nosnemu doktorovi treba ist, zoberie taky pekny drotik, nahreje ho dobre, a v nose ti vypali zilky.. tiez mi to robili, mne sa pustila krv z nosa len co som si hlavu rychlejsie otocil.. ale inac na koncertoch to bolo vzdy stylove !
mozno mas podrazdenu cievku.. ja som akurta dnes bola, aby mi zaleptali, lebo tiez mi catso tecie krv z nosa, no nanestastie ako som prisla som nezabranila tomu a kychla som si, takze mi znova praskla.. mozno sa to zlepsi lebo mi dala aj tabletky a mast, ale ak nie tka pojdem znova na zaleptanie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
môže to byť aj niečo vážnejšie :/
zbehni ku krcnej