@pannikto To je ale ten problém.. z mobilom sa na wifi nenapojím.. preto by som potrebovala ten komplikovanejší postup .. teda ak nebudem potrebovať wifi ešte aj z pc do mobilu
@pannikto jj lenže aby to na telefone vôbec zacalo sťahovať tak musí byt pripojeny na net a to neni...
@veronella zbytočne to komplikujes...vela hier je na Google play zadarmo a tie na nete ťažko najdes...najdes väčšinou iba tie platene...a nainstalujes ich tak ze v nastaveniach povolis instalaciu z neznamych zdrojov a cez nejakého spravcu suborov to najdes a otvoris..ak ale nemas nainstalovaneho spravcu suborov tak mas smolu
@kosmiklove lenže to google play sa neviem dostať lebo to chce overenie z účtom google, a keďže sa neviem napojiť na wifi tak si to nemôže overiť a nepustí ma to do g.play. Takže čo teraz ?
Skus ist do restiky tam wifi maju objednaj si nieco a zatial si to postahuj alebo ma teraz napadlo ale to asi nepojde aby ti niekto hry poslal cez bluethoot skus este daco vygooglit...
@veronella tak ak je problém v tom že to po nahratí z PC nevieš nájsť v mobile, tak treba si tam vytvoriť zložku a do nej to hádzať, to sa potom predsa nedá nenájsť iba žeby si nemala v mobile program na prehliadanie súborov
Cez Google Play si stiahni aplikaciu Astro file manager (zadarmo ) , stiahni hru do pc , pripoj mobil k pc hru hod do mobilu ALE DO PRIECINKU ASTRO !!!!!!!! Odpoj ho otvor astro a instaluj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Tiež sa dá keď ideš cez pc na google play, a si prihlásená rovnakými účtami, na pc klikneš stiahnúť hru a automatický ti ju mobil začne ťahať
@veronella zbytočne to komplikujes...vela hier je na Google play zadarmo a tie na nete ťažko najdes...najdes väčšinou iba tie platene...a nainstalujes ich tak ze v nastaveniach povolis instalaciu z neznamych zdrojov a cez nejakého spravcu suborov to najdes a otvoris..ak ale nemas nainstalovaneho spravcu suborov tak mas smolu