dnes vecer maju ku mne prist kamosky a mojou ulohou je vymysliet ako ich zabavit... tak by ste mi mohli helfnut (prosim nieco bez alkoholu) ..vopred diky
activity alias šarády na to nič netreba, stačí, keď jeden zadá druhému, čo má zahrať. a potom (ale to mám asi rada len ja sú tu také tie písacie hry ako Čo by si robil keby - také tie, kde jeden niečo napíše, ohne papier a druhý píše niečo bez vedomia, čo sa tam skrýva a potom z toho vychádzajú nezmysly, určite vieš, čo myslím.
alebo ja poznám to Čo by si robil, keby..., jeden napíše otázku začínajúcu týmto spojením a posunie papier. sám dostane druhý, kde si prečíta otázku, na ktorú bude odpovedať. a potom na tretí napíše odpoveď pod otázku, ktorú nevidí.
niektorí ste fakt trápni =D =D akože riadna HOUSE PARTY tam nesmie chybať alkohol ? .. =D =D vám to už riadne jebe na té pojašené hlavy.. podaktorí by ste asi bez alkoholu neprežili.. ale šak vaše zdravie... vaše stavy na druhý deň po opici .. ale jo je to coool =D vľetci ste *IN* =D =D
tieš sa pripajam activity na tej hre som sa tooolko nasmiala s kamošmi tieš flaša je to take provokačne.. ale ak hraju aj chalani =D ... pravda odvaha .. =D
Ja presne viem čo Ak sa vedia hrať karty, tak nejakú formu Pokru, priklad vyzliekaci, alebo pravdovravný alebo take niečo, keď máš nejakú zábavnú hru na PS3 alebo XBOX ci PC ako Guitar Hero či SingStar, tak aj takto sa dá zabaviť, potom tu máme Šarády, Vadí-Nevadí, Flašku a moja oblubená takáto sranda je vyprávanie si divných príbehov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
alebo ja poznám to Čo by si robil, keby..., jeden napíše otázku začínajúcu týmto spojením a posunie papier. sám dostane druhý, kde si prečíta otázku, na ktorú bude odpovedať. a potom na tretí napíše odpoveď pod otázku, ktorú nevidí.
tieš sa pripajam activity na tej hre som sa tooolko nasmiala s kamošmi tieš flaša je to take provokačne.. ale ak hraju aj chalani =D ... pravda odvaha .. =D