zadarmo ti ani kura nebude hrabať ... hackni si iphone, stratíš tým síce záruku, ale budeš tam mať apku na sťahovanie všetkých hier uplne zadara, nebudeš obmedzovaná..a akonáhle by ti to nevyhovovalo, dá sa to celé reštastovať a vrátiť ... k tým hrám, už síce nedrtím, a neviem či su free, ale moje naj boli jednoznačne:
@alpynus a máš s tým nejaký problém? podľa mňa je to každého vec čo si so svojim iph. robí, a ja nebudem platiť za nejaké hry keď si ich možem zadara stiahnuť nech mám mentalitu u ludí akú len chcú, viem keše utrácať aj za iné veci ako hry na mobil hauk
@vampirko666 áno, mám s tým problém, lebo je to skrátka regulérne zlodejstvo. ľudia, ktorí tie kradnuté produkty (nejde len o hry, ale aj filmy, hudbu, etc.) tvoria, si za svoju prácu dozaista zaslúžia akúsi odmenu (ako akýkoľvek iní pracovníci).
a nemám s tým problém len ako tvorca, ale aj ako zákazník, lebo kvôli tým šelijakým pochybným zlodejom sú ceny hudby/aplikácii/filmov omnoho vyššie, ako by mohli byť.
@alpynus cena hudby filmov, atd bola vysoka vtedy, ked este neexistovali nahravky a ked si chcel pocut operu si proste musel vysolit stvrtku mesacneho platu a ist do divdla... a pocul si to raz, no bol to zazitok jak hovado. Teraz si stiahnes cely album zadara, vypocujes si pesnicku a pol, a vymazes ho, lebo ta neako nenadchol...
Mne sa tento vyvoj nepaci, lebo dehonestuje zivu hudbu, divadlo, atd.
@alpynus tak si s tým problémom kľudne ži až do smrti, lebo ilegálne veci tu boli, sú a aj budú ... nie každý je tak sprostý že za to bude platiť keď nemusí, a vynájde sa...ale ty si kludne plať svoje peniaze čo si tažko zarobíš v práci za všetko a maj dobrý pocit, stažuj sa, preklínaj tuto skurvenú neférovú dobu, pičuj si, proste len do toho, vieš asi jak mi s tým trháš žily a asi tažko na tom niečo zmeníš ... zlodejstvo sú tie ceny aplikacií, a nie toto... Nie len že si kúpiš iPhone za drahú cenu, ale na to, aby si na ňom mohol ešte aj niečo robiť, budeš platiť...proste čistá komercia... Keď si kúpiš počítač/ notebook za asi tak 600 eur, čo ti už teda trošku siahne do vrecka takáto suma, už ťa "vidím" ako hneď ideš do Brlohu a nakupuješ tam každú jednú pc hru len aby si si ju mohol zahrať / iný príklad - určite si kúpiš každý film, čo si chceš pozrieť? Niesi tupý, a keď si to možeš zadara stiahnúť, tak načo to kupovať...
@trdelniiq tie iné veci v obchodoch kradnúť nemusím, kedže ušetrím na týchto ilegálnych pičovinkách, a vyjdú mi peniaze na tieto veci, ako som už spomínal a nech ťa prosím netrápi, či budem kradnúť/nebudem, myslím že to ja moja vec a nie tvoja
@mcaxebread vieš čo kamoš neviem ti povedať, mne to hackoval jeden známy, ale updatnúť na najnovší by sa mal dať vždy...treba sa s tým len pohrať, na youtube máš kopec videí ako to cracknúť, alebo aktualizovať...ale ak myslíš to že si ho crackneš - a potom nahodíš naspať na povodný "aby si ho mal taký ako keď si si ho kúpil" tak to sa dá
@vampirko666 Do teraz sa to dalo, ja som mal tiez moju 4 hacknutu a bola to fakt parada. Teraz na novy iOs 6.0.2 ani neviem ci existuje jail, ale zevraj uz asi hej. Hovorim to preto, lebo ja som si kupil teraz ten novy ifon a bol tam aj tento novy system. A kamarat, ktory mal 5.1.1 si to chcel uprgradnut na novu verziu a neslo to. On sa v tom trocha vyzna uz, a povedal ze to oni tak spravili, aby upraveny iOs sa nedal upgradnut. Cize tym padom si ten novy system radsej nehacknem. Takze nemas s tym skusenost? jaky mas ios?
@mcaxebread Ja mám tiež iPhone 4, a iOs tam mám stale ten istý, neaktualizujem ho... s týmto naozaj bohužial skúsenosť nemám, ale ak chceš, možem ti dať kontakt na toho mojho známeho, on je do týchto vecí fakt maník a vedel by ti aj v tomto poradiť...
Úplne súhlasím s @alpynus a @trdelniiq Nemyslí si, že suma 0,99 centov za hru je nejako extra veľa. Ak raz chcem tak si to kúpim.
Logika dnešných ľudí: kúpim si iPhone/iPad a jailbreaknem si ho aby som mohol mať veci zadarmo. Fakt krása oceniť prácu iných ľudí práve takto. Len aby potom s tým v budúcnosti neboli problémy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Aky zaner?
Angry Birds
Order and Chaos: Online
Fruit Ninja
Bang ( to je ta kartová hra)
The Creeps!
Zepi ark
Zombieville
alebo si nakup zname tituly, ktore idu po 0,89 €..tie necele 3 eura za 3 hry na zaciatok nie su zas tak vela
a nemám s tým problém len ako tvorca, ale aj ako zákazník, lebo kvôli tým šelijakým pochybným zlodejom sú ceny hudby/aplikácii/filmov omnoho vyššie, ako by mohli byť.
Mne sa tento vyvoj nepaci, lebo dehonestuje zivu hudbu, divadlo, atd.
@mcaxebread vieš čo kamoš neviem ti povedať, mne to hackoval jeden známy, ale updatnúť na najnovší by sa mal dať vždy...treba sa s tým len pohrať, na youtube máš kopec videí ako to cracknúť, alebo aktualizovať...ale ak myslíš to že si ho crackneš - a potom nahodíš naspať na povodný "aby si ho mal taký ako keď si si ho kúpil" tak to sa dá
Logika dnešných ľudí: kúpim si iPhone/iPad a jailbreaknem si ho aby som mohol mať veci zadarmo. Fakt krása oceniť prácu iných ľudí práve takto. Len aby potom s tým v budúcnosti neboli problémy