ako niekto dokáže hrať pc hry na klavesnici? pokazil sa mi ovládač a na klavesnici som total nemehlo aj obyčajný tenis kde mi treba len šípky a pismeno Z nedokážem hrať..stláčam všetko okolo Z - Caps lock, TAB, Shift,a,s,d,x atd, aj okolo šipiek tak ist
normalka, ja som zase bol u kamosa a celu noc som sa snazil naucit hrat na ps3 na ovladaci a furt to bolo na kkt...ku konci to celkom uslo, ale myska a klavesnica stale lepsie
mne sa fajn hra aj na gamepade aj na klavesnici ... ale zas na kazdom nieco ine neviem si napriklad predstavis Assassin creed na klavesnici... alebo nejaku strategiu na gamepade ...
@etelnair tak chodim klasicky, wasd, mam na niektorych klavesach bindy, a zvysok ako klikanie, otacanie sa a podobne robim na trackpade..ale tak nebyt toho ze mam multi-touch a je velky ako krava, asi by som si vela nezahral..co som tak skusal na inych ntb nedalo sa to hrat..
@etelnair to mam na a,d..otacanie sa okolo osi riesim prave na trackpade .. ono sa moze zdat ze sa to neda, ale vyzeras ze aj ty hras wowko, tak ti prohodim jeden stary screen z bg a uvidis ze aj bez mysky sa da hrat
@trdelniiiq ja viem ze wowko sa aj na flaute da hrat pomaly takze nie offense, len ma to zaujima
lebo ja s hram s mysou a nemam strafe bindnuty, mam A, D otacanie...ale otacam sa mysou pravym stlacenym (nie, nie som retardovany keyboard-turner a ked mam prave stlacene tak A, D strafuju....vlastne takto to ma vacsina normalnych ludi ked hraju s mysou je to takto najlepsie
@etelnair hej, ja som to tiez mal na starom ntb rovnako..a,d otacanie a prava myska strafe a taktiez otacanie..len tu inu moznost nemam cize som sa musel uskromnit s tymto kebyze hram wowko castejsie a viac hc tak si kupim poriadnu hracsku mysku s aspon 300 tlacitkami na bindy, ale povacsine som v skole a tam je taky internet jak pod na mna z boku, cize uz len relaxacne si zajdem bg, world pvp, q a tot vsio
@etelnair ja by som len chcel vidiet toho cloveka, ktory by musel robit pohybmi dajme tomu 40-50 roznych ukonov, ako bandaze, food, mounti atd mm,skoda ja som na equilibriu, pod projektom nemesis..keby sa ti chcelo, mozes sa tam regnut hram tam uz 5 rokov aj nieco, a za ten cas ani jeden wipe, stabilne jadro, takmer vsetko funguje ako ma,komplet offi-like ulduar, icc sa dokoncuje..neolutoval by si
@etelnair co ja viem...ani by som nepovedal..je tam vela ludi co to vedia..a tiez aj vela ludi, ktori maju napr gs o 700 vysii ako ja a v dueli som ich polozil 5x za sebou cize.. zavisi od toho, koho stretnes horda ide pomaly do sraciek ale u alikov je ich vela schopnych
@etelnair este nadranom som sa tam regol a tusim prehodnotim lojalnost k mojmu terajsiemu serveru ..konecne dobry pvp server se vsim vsudy.. uz som aj stihol rano o 4 zajst zo 2 ab
@etelnair tak ja areny nemam s kym chodit, a davat sa dokopy s neznamym anglicanom sa mi nechce i tak som do piatku v skole a cez vikend si dam akurat par bg a ucit sa mi treba:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
» img535.imageshack.us/i/screenshot201...
to som mal este unholy specku, za blood sa hra omnoho lepsie
lebo ja s hram s mysou a nemam strafe bindnuty, mam A, D otacanie...ale otacam sa mysou pravym stlacenym (nie, nie som retardovany keyboard-turner a ked mam prave stlacene tak A, D strafuju....vlastne takto to ma vacsina normalnych ludi ked hraju s mysou je to takto najlepsie
inac
wheel mage
a ten mage to vidim prvykrat take daco
@muf ty o com trepes?
ale neni to jak ine instant funservery, tuto je fakt dobra uroven pvp na arena tournamente
co rollujes?