@matiarka nie nie,ale skúšala som si nehrýzť aj som vydržala lenže potom som mala také dlhé to biele a keď som s tým nechtom o niečo zavadila tak sa mi to kus odtrhlo a potom som si to odkusla celé ..myslím,že žiaden lak by nepomohol
hryziem a nenávidím to. našťastie sa mi darí tohto zlozvyku pomaličky zbavovať, keďže nenávidím mať neumyté ruky (čo je celý deň až kým prídem domov) a tým pádom sa prstom/nechtov nedotknem.
keď sa babrem vyše hodiny s manikúrou tak určite nebudem taká blbá, aby som to zožrala btw najnechutnejšie čo môže byť na babe sú ohryzené nechty a opadaný lak
hrozný zlozvyk, ktorého som sa nevedela zbaviť ..ale asi pred dvoma rokmi som prestala a potom mi každí hovoril aké mám krásne nechty nech sa neopovážim začať znova ..taže prestala som len tak zo dňa na deň
a neviem ako som prestala, proste som si jedného krásneho dňa povedala, že si už nebudem hrýzť nechty a držím sa toho a teraz mi to príde už dosť nechutné, mať také obkusané nechty...
prestala som s tym nastatie asi pred 3 rokmi? ... konecne mam nechty, ale ked som nervozna, tak si odrypnem necht ale ako rukami ...@matiarka musis vyriesit z coho si nervozna, nechty za to nemozu... rob nieco ine, hraj sa s plastelinou alebo s niecim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a nemam to rada
- meditovať,
- chodiť na zumbu,
- zúčasňovať sa sedení v kolektíve ľudí s rovnakým problémom,
- znovu si začať kúsať nechty,
- fajčiť, piť alebo drogovať - poprípade kombinovane.
Keby si spadla do niečoho zlého, odo mňa to nemáš.
pride mi zle ked si to predstavim
fuj
Nenávidím to najviac.
a neviem ako som prestala, proste som si jedného krásneho dňa povedala, že si už nebudem hrýzť nechty a držím sa toho a teraz mi to príde už dosť nechutné, mať také obkusané nechty...
Každopádne to je nechutné.
Obzvlášť, keď si nechty obhrýzajú baby.
Ale nevidno to na nich .