Do zajtra sa mám rozhodnuť ktorý mobil si mám vybrať ale ked ja to tak neviem odhadnuť ktorý je lepší ked funkcie maju pomerne také isté Je to HTC wildfire s- HTCčka vela ludí chváli , len je dosť malý a Sony Ericsson neo V- tento sa mi viac páči zas
Ja mám HTC wildfire s a som veľmi spokojná a páči sa mi aj vzhľad, ale neviem ti poradiť lebo ten sony ericson nepoznám, ale myslím že HTC nebudeš ľutovať
@trololo dneska som ho videl...taka velka skareda placka
@paula000011 ja by som povedal ze obidve znacky su nic moc...co sa tyka ale tychto dvoch kuskov tak lepsi je asi ten SE...wildfire mam doma a to je taky maly plastovy skrcek...vykon nic moc...fotak podpriemerny...ale za tu cenu ako nudzovy telefon mi staci..
ERICSSON!okamžite! bože dievča ja som velmi túžil po Neu...pol roka som o ničom inom nehovoril...prečítal som všetky recenzie na nete...všetky fotky som videl.Viem o ňom všetko a je nádherný mama má HTC a nelúbi sa mi celkovo.A SE je moja oblúbená znáčka preto u mna jendoznačke XPERIA NEO V škoda že ho nemám ale financie zvíťazili a preto mám Xperiu mini pro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Preto radím sony.
@paula000011 ja by som povedal ze obidve znacky su nic moc...co sa tyka ale tychto dvoch kuskov tak lepsi je asi ten SE...wildfire mam doma a to je taky maly plastovy skrcek...vykon nic moc...fotak podpriemerny...ale za tu cenu ako nudzovy telefon mi staci..