Aký máte názor na mobil HTC Desire C? Mne je celkom sympatický, taký malý a zlatý ale v mobiloch sa moc nevyznám, preto ma zaujíma váš názor chcela by som si ho kúpiť, oplatí sa mi to?
mám ho necelý mesiac, zatiaľ s ním nemám problém. ale tak ja na mobily extrémne zaťažená nie som, hlavne že to volá, píše sms, prehráva hudbu, príp. fotí a má to net zatiaľ nemrzne, neseká, snáď mu to dlho vydrží
@tommyy netrep picoviny ja mam wildfire s ktory je vykonovo na tom rovnako a andry birds tam idu v pohode...dokonca aj space ktory mi napr nesiel na iphone 3g ktory je podobne vykonny...
Mám tento telefón už týždeň a nemôžem vytknúť takmer nič. Tým takmer myslím len to, že HTC Sense 4.0 v tomto telefóne nezmyselne spúšťa rôzne aplikácie, čím len zbytočne zapratáva RAM pamäť. Ale ináč šlape ako hodinky. Dokonca procesor, ktorý je toľkokrát kritizovaný že má iba 600MHz, je rýchlejší ako 800MHz v LG Optimus One a zvládne toho podstatne viac. Určite by som odporučil tento telefón každému obyčajnému používateľovi, ktorý si nepotrpí na 100% plynulosť ani na nejaké tie "extra" funkcie. Podľa mňa výhodná kúpa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» www.fony.sk/clanky/6142-htc...
je to dobry telefón pre menje narocnych takze pre teba je to dobra volba
su aj v inych farbach