Čaute ,mam taký problém a neviem si s tým rady(google som skúšal).Doteraz mobil fungoval v pohode ,len najnovsie mi zacal akoby sekat.Ked sa vrátim do menu tak dlho nacitava,ked idem na niečo kliknut tak to dlho nacitava....Clean master mi ukazuje že mam
Pohode vďaka No skúšal som ho aj vypnúť aj zapnúť a furt to robil,nakoniec sa vypol a zapol sám a uz ide dobre.ale do budúcnosti si toto zapamatam diky
@dali12 Btw. CleanMaster ti nepomôže ... Android je natoľko inteligentný, že si svoje procesy a využitie RAM spracováva sám ... Tým, že mu cez tú appku ,,zabiješ'' procesy, tým ho skôr spomalíš, nakoľko tie procesy sa tak či tak čoskoro spustia sami (niekedy sa iba reštartujú)
Mame rovnaky telefon, prednedavnom som ho posielal do servisu na vymenu displeja (podarilo sa mi ho natolko zohriat, ze displej na jednom malom mieste zozltol asi pri cpucku)...kazdopadne som si povedal ze ho najprv vycistim rucne, appku po appke, teda manualny factory reset. Najprv som si zalohoval kontakty a smsky a zacalo sa to...najprv poslo tych 3000 smsiek, potom kontakty, potom som vymazaval aplikacie skoro 2 hodiny, nasledne som vymazal vsetko z karty a na moje prekvapenie nieco mi tam zaberalo 15 giga. Tak som teda este spravil aj factory reset a zrazu som mal aj celych cca 27 giga volnych.
Ale poviem ti ze na konci ten telefon isiel 2x rychlejsie a som bol prekvapeny ze pri tej kope blbosti co som mal sa este nezasekol. Servis mi tam nahodil android 4.2.2 a Sense 5 a musim uznat ze Sense 5 je prve sense ktore mi nie je proti srsti a podarilo sa. Telefon je teraz bleskovo rychly, nainstaloval som si par appiek a nechavam ho tak. nanajvys na moje prekvapenie na jedno nabitie mi vydrzi 6-8 dni co bolo predtym nerealne, nabijal som kazdy druhy den (takze zjavne aj velka zmena v optimalizacii)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@dali12 Btw. CleanMaster ti nepomôže ... Android je natoľko inteligentný, že si svoje procesy a využitie RAM spracováva sám ... Tým, že mu cez tú appku ,,zabiješ'' procesy, tým ho skôr spomalíš, nakoľko tie procesy sa tak či tak čoskoro spustia sami (niekedy sa iba reštartujú)
Ale poviem ti ze na konci ten telefon isiel 2x rychlejsie a som bol prekvapeny ze pri tej kope blbosti co som mal sa este nezasekol. Servis mi tam nahodil android 4.2.2 a Sense 5 a musim uznat ze Sense 5 je prve sense ktore mi nie je proti srsti a podarilo sa. Telefon je teraz bleskovo rychly, nainstaloval som si par appiek a nechavam ho tak. nanajvys na moje prekvapenie na jedno nabitie mi vydrzi 6-8 dni co bolo predtym nerealne, nabijal som kazdy druhy den (takze zjavne aj velka zmena v optimalizacii)