podla toho naco ho potrebujes...gps som neskusal...baterka sa vybije rychlo...vydrz je mizerna..tak ako na kazdom android phone...a nova baterka stoji 15e..
Bud si telefon rootnes a potom nakalibrujes baterku cez aplikaciu BatteryCalibration (z android market), alebo vyuzijes metodu, ktoru ti poradia priamo na HTC supporte (da sa vygooglit) a baterka ti vydrzi kludne aj o 10 hodin dlhsie.
Ja mam na mojom HTC desire S (po aplikovani tej prvej metody) 66% dostupnej baterky a bezim uz 49 hodin samozrejme data a wifi vypinam vzdy ked ich prestanem pouzivat, ale mysliet si, ze so zapnutym internetom a vypeckovanym displejom na plne vydrzi hociktory telefon viac ako 24 hodin je smiesne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ja mam na mojom HTC desire S (po aplikovani tej prvej metody) 66% dostupnej baterky a bezim uz 49 hodin samozrejme data a wifi vypinam vzdy ked ich prestanem pouzivat, ale mysliet si, ze so zapnutym internetom a vypeckovanym displejom na plne vydrzi hociktory telefon viac ako 24 hodin je smiesne.