@muf no, zas taka draha nie je..napr take lego je tam lacnejsie ako v obchodoch alebo frajerke som minule kupil parfum, ktory v avone bezne stoji okolo 35 eur, a tam ho mali za 26 cize..
@uniqueprivilegium otázka je na čo ten ntbk potrebuješ...11,6" ntbk je perfektne mobilný, ľahký, s tým čo je v ňom aj celkom dlho vydrží. je to taký "veľký mobil". ale na prácu alebo štúdium poviem jednoznačne nie. tam jednoznačne ber minimálne 14"
@uniqueprivilegium no veď tak som myslel. no ale neviem čo povedať k tomu Windows 7. Keby si mala na výber tak by som ti radšej poradil so Starter verziou alebo nejaká taká...by išiel svižnejšie..ešte lepšie by bolo XP. napríklad aj veľa ľudí sa sťažovalo že ntbk s W7 má asi o 20-50% kratšiu výdrž ako ten s XP. ale tak čo narobíš. všetko je len biznis a niekomu by sa niečo stalo keby spravil ntbk ktorý by vyhovoval aspoň na 90% tam kde je určený (t.j. cena/výkon/výdrž/mobilita)
@muf sak aj ujko z ups sa cudoval, ked som mu povedal ze ta mala krabicka je len vonavka fakt tam maju takmer vsetko..stavim sa, ze keby si chcel uranium, aj ten tam najdes a za celkom dobru cenu
@trdelniiiq no macbook by aj mohol byť. len za tú cenu..no neviem neviem možno by bolo lepšie si kúpiť za tú cenu "obyčajných" a budeš viac imageový keď každý deň budeš iný mať jak ponožky
@uniqueprivilegium asi nie. za tú cenu asi ntbk lepšie nekúpiš. lacnejšie nájdeš napríklad s Atomom ale to podľa mňa už ani nie je moderný procesor. ešte môj pentium 4 (jedno jadro s HT 3,0 GHz) čo má 5 rokov je o takých 30-40% výkonnejší ako dvojjadrový Atom. akurát tá spotreba hovorí v prospech Atoma (95W sa s 5W porovnávať nedá slight_smile:. Takže jednoducho keď si ten notbk kúpiš tak za tú cenu zle nespravíš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Lenovo je jedna z naj značiek,a taká vybava za taku cenu,ber kým majú.