Ahojte... chcela by som sa opýtať, keď pripojím reproduktory k pc alebo mp3 ... strašne počuť nepríjemné hučanie.. a poslapšie zvuk... neviete prečo sa to deje?.. ako to napraviť?
@77hanes77 Ehm nakoľko si odborník potreboval by som menšiu radu..
Tiež mi na notebooku blbne 3D zvuk
Lebo dávnejšie som som si nainštaloval CS 1,6 a nejde mi tam normálne zvuk proste niekto beží a mám sluchátka a úplne nahovno počuť..
počujem kroky predomnou a nikde nikto a odzadu niekto bol..proste úplne divne a instaloval som rozne verzie hry z roznych zdrojov a stale to blbne..
Čo je s tým? nejaky ovládač?
@Rocafella s tým CS-kom ti žiaľ neviem pomôcť, nakoľko hry nejak nehrávam ... Čo sa týka ovládača, určite máš v nastaveniach nejaké nastaviteľné efekty (väčšina zvukoviek to podporuje)
Každopádne, skôr by som videl problém v nastaveniach hry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Buď je vadný kábel alebo odchádza zosilňovač.
Tiež mi na notebooku blbne 3D zvuk
Lebo dávnejšie som som si nainštaloval CS 1,6 a nejde mi tam normálne zvuk proste niekto beží a mám sluchátka a úplne nahovno počuť..
počujem kroky predomnou a nikde nikto a odzadu niekto bol..proste úplne divne a instaloval som rozne verzie hry z roznych zdrojov a stale to blbne..
Čo je s tým? nejaky ovládač?
Každopádne, skôr by som videl problém v nastaveniach hry
@Barbora303 to by bolo trošku iné "hučanie"
Proste blbne priestorový zvuk len neviem preco a neviem, či to aj inde blbne