punk.metal....kukala som naposledny bathory tosa mi pacilo..a mam velmi rada komedie...alebo skutocne pribehy..takisto aj knihy ...a mam rada take vjeci ako cotaty slavnych
naposledy som si kúpila čisté CD aby som mohla napaľovať ( hanbím sa ) a ľúbim psycho filmy, horory, komédie a drámy, potom Dr. Housea (toť seriál), z hudby symfonický metal, alebo old school goth. asi tak
Hudbu si zo zásady sťahujem, kupujem skôr knihy a príležitostne nejaký film, ktorý chcem mať na originálnom DVD, pretože ho jednoducho potrebujem pozerať viac než 10-krát za život, a tým pádom sa to aj oplatí. Knihy mám rada anglické, prevažne fantasy, ale inak neselektujem, musí ma niečím zaujať, byť nová, originálna, pútavá, zvláštna, zaujímavá...atď . Filmy mám rada psychologické, animované , fantasy... detské... Nemám rada romantické a nemám rada horory, lebo vo väčšine nevidím zmysel (aj ked sú výnimky).
ja som si kupila teraz dvd rok dabla.. a knihu naposledy ucebnicu finstiny a herecke techniky 20. storocia...:p ale dnes som docitala motyla a idem citat druhu cast..:p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
xD
Filmy... akčné, trilery, komédie, horory, animáky
Hudba... No tak to skoro všetko okrem hiphopu
Poslednu Knihu co som cital- Hmmm... tusim Juraj Cervenak- Valka s Besy a momentalne mam rozcitanych:
Americkych Bohov od Gaimana
Musashi od Eijiho Yoshikawu
a tiez sa pomaly chystam na Knihu Historia Jazykov sveta a vcera som si z Brna doniesol Dusana D Fabiana: Invocatio Elementalium
A posledny film co som videl.... Tusim ze Iron Man alebo mozno aj nieco ine... neviem