@Belzeboss nie som si istá, že či vtedy dojde k tomu čo treba, ak nie je tam ten tanec...si si istý, že sa na seba len nepozeráte?? napi sa a ulej aj mne
nazdávam sa, že hudba pri sexe plní asi takú funkciu ako pustená telka (či film na kompe) - proste kulisa, ktorú zruším hneď ako sa dokotúľame k diaľkovému ovládaniu.
nech je akokoľvek kvalitná, prestanem ju vnímať. dokonca ani clint mansell (ten nájomný génius) nemení nič na veci, že môj mozog je odkrvený a moje vedomie je zamerané na uchopiteľnejšie objekty, než hudba (napr. mliečne žľazy). vyššie spomínaný massive attack tiež nie je výnimkou (btw údajne sa objavuje ako podmaz v erotických filmoch).
@Belzeboss dobre, tak ti len musím veriť a pokarhať ťa za tvoji vlastnú choreografiu, lebo keď sa raz staneš fanúšikom Martina Madeja, niet cesty späť, takže nad tým ešte pouvažuj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Napriklad ale pri filme sa niekedy neviem sustredit
už len počúvať ich je takmer ako sexovať.
@Soulbreaker v tomto smere do extremov nejdem
Hanbi sa.
nech je akokoľvek kvalitná, prestanem ju vnímať. dokonca ani clint mansell (ten nájomný génius) nemení nič na veci, že môj mozog je odkrvený a moje vedomie je zamerané na uchopiteľnejšie objekty, než hudba (napr. mliečne žľazy). vyššie spomínaný massive attack tiež nie je výnimkou (btw údajne sa objavuje ako podmaz v erotických filmoch).
now show"em them tities!