vieš čo ma strašne teší ? že všetci chcú iphone a nevedia s ním ani robiť ,nepoznajú jeho možnosti a ani nič a potom to takto vypadá ale aspon vidieť že iphone sa kupuje len preto lebo to má každý druhý
@kosmiklove proste je to in no ale iphone je niečo kvalitné ...čo sa týka mobilu...všimni nabíjačku ? nieje ti to nápadné ? Že sa vždy dojebe ? a potom kúp novú,originál za nekrestanské ceny proste ludia sú totalne ovce a ja sa z toho len tak smejem tu ide o to ako vymámiť peniaze z ľudí za každú cenu v podstate je to totálna kravina
Aby som to uviedla na pravú mieru: s iphonom pracovať viem, pesničky sťahujem cez mac. Toto je problém mojej kamarátky ktorá má len starý notebooka iPhone a nemá prachy na iTunes a ani účet na birdz. Napísala mi že chce radu, ale ako jej s tým pomôcť keď to sa to nepáči jej alebo počítaču…
ja si platim apple music a mam fpiči...po ruke mam hocijaku pesničku,žáner,podla nalady,čo sa mi lubi si ulozim atd....ziadne sranie sa s itunes....nejakych 5 libier platim (ani neviem presnu sumu) a mam klud....miniete na ovela vacsie pičoviny peniaze podla mna ako je toto
ja som mala iphony 4 roky... a poviem ti, že som sa hocijak snažila cez rôzne programy stiahnúť zadarmo mp3 no samozrejeme sa mi to nedarilo.. takže niajko inak ako cez icloud alebo itunes (po pripojení kábla) to nepôjde. Navyše chcem dodať, že zakaždým keď som menila mobil (z iphonu na iphone) som prešla o všetky fotky a podobne nakoľko sa dali stiahnúť iba z icloudu, kt. ma zadarmo sprístupnené len 5GB teda som si musela vybrat iba určitý počet fotiek kt. si chcem nechať a nehovorim otom ako dlho to trvalo, kým ich stiahlo + rozhodla som sa v novembri zmeniť značku a samozrejme som prišla o všetky kontakty...tradične... kedže som mimo icloud nevedela ako ich hodiť do iného mobilu (asi je to aj tak nemožne)....
@alexrittner RIP.... telefóny iPhone mám už 8 rokov. Vždy keď som prešiel na nový sa mi nikdy nestalo, že by som o niečo prišiel. Proste stačí nastaviť zálohovanie telefónu do iTunes, po pripojení nového telefónu iba dáš nastaviť zo zálohy. Prekopíruje to všetko, dokonca ešte aj aplikácie na ploche sú v rovnakom poradí.
Toto je práve tá výhoda Apple, že všetko je vždy kompatibilné a dá sa to preniesť. Preto je mi veľmi divné, že s tým má niekto problém.
PS. Nie som žiadny apple fan, len sa mi páči tá jednoduchosť toho systému a hlavne optimalizácia na hardware.
Ona má notebook ale nejde jej tam stiahnuť iTunes je starý, nie som až taká tupá viem že iTunes je free ale keď v mobile ťukneš na iTunes tak ťa to hodí do appky kde môžeš hudbu kupovať a práve to ona nechce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@sasha1 wtf. Prachy na itunes? Načo? Itunes je zadarmo a pesničky si cez to môže dávať do iphonu aj stiahnuté z netu...
(itunes samotny je zadarmo)
Toto je práve tá výhoda Apple, že všetko je vždy kompatibilné a dá sa to preniesť. Preto je mi veľmi divné, že s tým má niekto problém.
PS. Nie som žiadny apple fan, len sa mi páči tá jednoduchosť toho systému a hlavne optimalizácia na hardware.