O obľúbených piesňach tu už určite niečo odznelo.Mňa zaujíma presný opak.Máte pieseň, ktorú z duše nenávidíte? Ja mám napríklad silnú averziu voči G8 -Vráť trochu lásky medzi nás a My heart will go on (Titanic).
väčšinu toho čo hrajú v rádiu... a preto ho nepočúvam hlavne tie slovenské pokusy o pesničky... cesty druhej triedy či ako sa to volá a podobne zmyslupné experimenty...
ja som alergicky na rap/hip-hop a secky tieto rnb/soul/funk veci ktore tvoria z 95 % negri. a potom dalsia vec ktoru nenavidim su "hity" ktore furt dookola sa hraju v radiach. nastastie ho nepocuvam ale mne staci 5 minut ked idem v aute s niekym a ma pusteny expres alebo hocijaku inu sracku z repertoaru slovenskych hudobnych radii kvoli dopravnemu servisu a uz mam chut si ojebat hlavu o okno
all about that bass a vsetko od adele a pink just give me a reason
take slovenske ako imt smile adam durica take chill pesnicky to mi kupodivu vobec nevadi aj si to dobrovolne pustim
Rádiovky, takmer všetká slovenská a česká tvorba, hlavne rap (až na pár výnimiek: Strapo, Kali...), a taký ten odpad elektronickej hudby: DJ Snake, Hardwell...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
take slovenske ako imt smile adam durica take chill pesnicky to mi kupodivu vobec nevadi aj si to dobrovolne pustim
ale napr. Mirgová dáva zo seba riadne sračky..najmä to jej Hore je poriadny trapas..