a kto bude kontrolovat, ci je to legalne? Keby neboli stranky a programy na stahovanie, tento stat by neprezil
Portal o hudbe bez mp3 na download by som si ani nepozrel. Mozno by si tam este mohol dat nejake videoklipy na pozeranie, ale na youtube.com mas aj tak vsetky, takze uz ani to velmi nepomoze...
nie, download netreba, na to su warez fora a share programy ci torrenty.
portal o hudbe by mal mat recenzie a preview albumov, novych, nech clovek vie co sa oplati vobec zhanat. potom treba nieco o kapelach, diskografie s playlistami a strucne biografie. bodli by aj texty s akordami, alebo rovno tabulatury v .GP* formate... samozrejme forum, nech sa da diskutovat. neboli by odveci aj definicie zanrov a ich vyvoj ci suvislosti.
a samozrejme kvalitny dizajn, nech sa na to da pozerat.
nj, na taky server by som chodil urcite. hlavne si neber za vzor supermusic.sk, to podla mna dobry hudobny server nieje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
uz aj o legalite dj setov sa da polemizovat...
Portal o hudbe bez mp3 na download by som si ani nepozrel. Mozno by si tam este mohol dat nejake videoklipy na pozeranie, ale na youtube.com mas aj tak vsetky, takze uz ani to velmi nepomoze...
minimalne SOZA je aktivnejsia nez by bolo pekne...
portal o hudbe by mal mat recenzie a preview albumov, novych, nech clovek vie co sa oplati vobec zhanat. potom treba nieco o kapelach, diskografie s playlistami a strucne biografie. bodli by aj texty s akordami, alebo rovno tabulatury v .GP* formate... samozrejme forum, nech sa da diskutovat. neboli by odveci aj definicie zanrov a ich vyvoj ci suvislosti.
a samozrejme kvalitny dizajn, nech sa na to da pozerat.
nj, na taky server by som chodil urcite. hlavne si neber za vzor supermusic.sk, to podla mna dobry hudobny server nieje.
gregi.net, partyzona.sk, bajkonur.net, websound.eu su len "agregatory" tlacovych sprav...
dobry portal potrebuje vela povodnych clankov...