V mojom okoli, vacsina ludi ktorych poznam, pocuvaju Hip Hop, RnB alebo Metal (velmi vseobecne povedane). Minimalne Hardstyle (Qlimax). Zda sa, ze Drum and Bass alebo Dubstep neprekaza nikomu. Spoluziaci pocuvaju vacsinou Rock a Punk. Poznam ale malo ludi
@vsetkynickysuobsadenedoboha som stastny ze hned mam prveho cloveka nanajvys tak sa vola aj jedina schopna Trance stranka na facebooku ktoru poznam, Trance - hudba, ktora ma aj dusu druha je in trance we trust
konečne som niekoho našiel komu sa to páči.. Trance je dobrá hudba , v soundtracku mám poväčšine trance občas nejaký house a snažím sa spoznať čo najviac Trance autorov ale .. neviem kde hľadať myslím... ten nekomerkčný Trance...
@eraser Fisher je moja najoblubenejsia vokalistka a George Acosta ma skvelu produkciu aj mixy, sledujem ho a odporucam este napriklad George Acosta feat Fisher - Beautiful (Acostas Fantom Mix).
@pokikko takze uprednostnujes Vocal Trance. Co myslis, nenasiel by som song, v ktorom sa nespieva a tebe by sa pacil?
@daddy sleduj moje podcasty, mozem ti poslat linky na moje sety, ktore maju niekolko hodin, pripadne len tracklisty a hned prides na kopec nekomercnej hudby (miestami sa tam ale objavi nejaky armin, ale aj to remix od ineho producenta)
trance pocuvam uz neviem mozno 8 rokov mozno viac.
velmi sa dokazem pritej hudbe uvolnit. dokazem sa do toho vzit a dostat sa na uplne ine miesto.
ale v poslednej dobe som nejako prestal pocuvat uz trance stale ho mam rad ale napr medzi mojimi 20 najhranejsimi songami za poslednych 12 mesiacov uz nieje ani 1 trancova asi som vyrastol neviem .
stale si rad vypocujem stare veci ale nove uz moc nevyhladavam.
prave to sa mi nepaci ze trance vychadza v strasnych tuctoch a pride mi to fakt ze kazdy sa posnazi nieco natukat a uz je z toho song.
preto neviem ci mozem suhlasit stym ze trance ma nejaku dusu
a to aj ked ho pocuvam pomenej tak to je stale moj najoblubenejsi styl!!
@stevn ale stale su tu ludia, ktori drzia skutocnu trancovu scenu na nohach aj dnes, cisty priklad je Leon Bolier, ktoreho songy su vlastnorucne masterpieces, podobne skvely aj Mike Foyle...
je to prvy song z jeho albumu Phantasma, co je jeden z najlepsich albumov roka, za zmienku urcite stoji aj song Elysian Fields, ktory bol releasnuty pred par dnami...kamarat producent je z bolierovej tvorby zblazneny
trance ako taký moc nemusím (ako sú tu tie videjká hore) ja som skorej na tú "tvrdšiu" odnož (alebo ako by som to nazval) a to Dark Trance a Psychedelic Trance to sú veci ktoré môžem počúvať hodiny ale má to výhody keď si to vypečiem na intráku tak mám pokoj od všetkých bo nikto to nevydrží počúvať viac ako 2 min
trance som niekedy pocuval vkuse..btw @moonbeam moonbeam bola tiez jedna z mojich naj "skupin" ..tusim od 8 rokov pocuvam len ciste elektornicku hudbu..neskor som presiel na psychedelic, potom house, electro, a teraz je to prevazne minimal, tech-house, techno, electro-house
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
k tvojmu podcastu som sa ešte nedostal... napravím soon
všeobecne, trance môžem... aj keď sú mojimi naj žánrami autonomic, či spomínaný DNB, nemám problém ani s dobrým trancom
a moji aktuálni favoriti :
@pokikko Hadouken!
@pokikko takze uprednostnujes Vocal Trance. Co myslis, nenasiel by som song, v ktorom sa nespieva a tebe by sa pacil?
ten link na podcast hore nefunguje kvoli tomu lomitku, mi to bere aj zatvorku takze len » tdxp.707.cz/...
Osobne elektroniku, na tony a často, ale trance....
a Hadouken je "new rave"
a co tak nieco taketo? jedna sa o uplifting, melodia zacina v 2:56
velmi sa dokazem pritej hudbe uvolnit. dokazem sa do toho vzit a dostat sa na uplne ine miesto.
ale v poslednej dobe som nejako prestal pocuvat uz trance stale ho mam rad ale napr medzi mojimi 20 najhranejsimi songami za poslednych 12 mesiacov uz nieje ani 1 trancova asi som vyrastol neviem .
stale si rad vypocujem stare veci ale nove uz moc nevyhladavam.
prave to sa mi nepaci ze trance vychadza v strasnych tuctoch a pride mi to fakt ze kazdy sa posnazi nieco natukat a uz je z toho song.
preto neviem ci mozem suhlasit stym ze trance ma nejaku dusu
a to aj ked ho pocuvam pomenej tak to je stale moj najoblubenejsi styl!!
a kopu inych
je to prvy song z jeho albumu Phantasma, co je jeden z najlepsich albumov roka, za zmienku urcite stoji aj song Elysian Fields, ktory bol releasnuty pred par dnami...kamarat producent je z bolierovej tvorby zblazneny