@3 myslím že množstvo rozumu neurčuje, či fajčíš trávu alebo nie. Skôr ak toho rozumu aspoň trochu máš, tak vieš, že sa ti viac-menej nemá čo stať.
Pochopím ľudí, čo abstinujú úplne od všetkých návykových látok (ale potom nebuďte pokrytci a nepite ani kávu) z náboženských alebo iných dôvodov ale nepochopím, keď niekto pravidelne pije alkohol a cíti sa morálne nadradený, lebo nikdy neskúsil marihuanu.
Áno, je to fajn.
Ak to nepreženieš tak sa ti nič nestane, zo svojej skúsenosti ti poviem, že oveľa väčšie kokotiny som porobila a oveľa horšie mi bolo po alkohole, než po marihuane.
viac krát .. vždy som mal zlé stavy .. dva krat sa mi stalo že som bol akoby paralyzovaný a necítil osm si dobre telo a ani som poriadne nemohol hovoriť k veci hrozne otupelo som sa cítil .. a ten stav otupenia mysle mi popisovalo veľa ľudí a ja nechapem ako si to niekto môže užívať viem že na každého človeka to pôsobí inak, ale na mňa to má brutálne zlý alebo žiadny učinok a som za to rád .. toto mi nesadlo vôbec...ale také víno .. to je už iná vec, jedna z naj vecí na svete !
ak si v dobrej nalade na mieste kde sa citis dobre pripadne s ludmi, s ktorymi sa citis dobre, podla mna nie je dovod niecoho sa bat. ja som mala zle stavy len ked mi bolo uz aj predtym nakkt a vacsina ludi co poznam co "to skusili a bolo to najhorsie ever" mali napicu mindset alebo mentalne rozpolozenie, ked sa sfajcis so super naladou tak je 50x viac super, ked so zlou tak je 50x horsia
@moouselet "detinský" je len preto lebo som to podala veľmi zjednodušene a mojím cieľom bolo odhovoriť ju od toho. A podľa teba to nemá nič s rozumom, keď je jasné že z dlhodobého hľadiska jej to vysoko pravdepodobne skôr ublíži ako pomôže (aj keď možno len minimálne) a v 18 by už mohla byť natoľko prezieravá aby sa tomu vyslovene vyhla (a napr. ja mám tiež 18 a vyhýbam sa podobným hlúpostiam).
@marjy77 ono je to v realite ( teda po strednej) tak, ze v 18 by sa tomu mala EŠTE vyhýbať....potom nech si skúsi, pokiaľ nie je psychicky labilná tak je to úplne v pohode
človek na strednej žije ešte v istej lifestylovej bubline...
@moouselet tak to čo je po strednej ešte neviem, ale pochybujem že nejaké tie zvyšky toho lifestylu tam nezostávajú a pochybujem že ona sama vie či je, alebo nie je psychicky labilná. Podľa mňa je najlepšie proste si počkať pár dní/týždňov/mesiacov keď už nebude z toho taká nadšená a bude lepšie vedieť zhodnotiť riziká a prevziať za seba zodpovednosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Pochopím ľudí, čo abstinujú úplne od všetkých návykových látok (ale potom nebuďte pokrytci a nepite ani kávu) z náboženských alebo iných dôvodov ale nepochopím, keď niekto pravidelne pije alkohol a cíti sa morálne nadradený, lebo nikdy neskúsil marihuanu.
Ak to nepreženieš tak sa ti nič nestane, zo svojej skúsenosti ti poviem, že oveľa väčšie kokotiny som porobila a oveľa horšie mi bolo po alkohole, než po marihuane.
Teda začal. v lete si prilezitostne dám. Mám rád take chill momenty ked sedime s partiou pri ohni a potočí sa brko
človek na strednej žije ešte v istej lifestylovej bubline...