toto ma skor nastrasilo ako nas*alo .. takze bola som u kamosky, a ze dam si cerealie nalejem mlieko a papkam papkam a zrazu mi s pomedzi tych divnych ""chrumiek" vyleze naky brutalny hmyz! Nieco jako nocny motyl.. ze uaaa som sa inac zlaklaa lyzicka m
nemaju pravo!! ja som za znicenie vsetkeho co ma 6 a viac noh (noo okrem lienok ..) brrr a hlavne teraz ked je toho vsade vela..aspon ze chrusty uz dosli tento rok
Pozri sa ja papam u starkej fazulu. Starka mi dala to toho ese udene maso. A ako si jem tak pozrem na tu polievku a v polievke boli male cerviky asi boli v tom mase. Ja som ju skoro celu pojedol. Humus od v tedy nejem u starkej nic
to mate este v poho nas ''milovany'' sused ma balkone natiahnutu smolu a ta priam pritahuje vsetok hmyz sveta... a do koho okna si myslite ze vlietava ? hmm
Ja som dnes zacal jest rozok a po par zakousnutiach som si uvedomil, ze je plny mravcov
Spoluziak doniesol nedavno velkeho chlpateho pavuka, co nasiel na zahrade, ako taky vtackar alebo tarantula v mensom (ale na nase pomery stale obludne velkom) vydani... Globalne oteplovanie, pavuky sa stahuju, zevraj to tu bude zachvilu bezne
Moj najhorsi osobny zazitok boli take cierne obilne chrobaky, co tak nechutne pukaju, ked ich clovek zastupi... Kym sme nemali sito, zvykli mi lozit do postele, pred spanim som vzdy musel vytriast periny. Aj tak som sa raz v noci zobudil na to, ze mi jeden lezie po brade, hned som ho katapultoval dpc Ked uz sme mali sito, bolo ich v noci vidno, ako sedavaju na tom site, ked som dal frcku do sita, popadali na medeny plat na streche na chrbty a cez den ked palilo slnko sa tam nacisto uprazili
ja hglavne nemusim pavuky a cervy a husenice a pak stipajuci a pichajuci hmyz ako osy, srsne a podobne prissernosti sme raz mali zamoreny panelak takymi mlaymi mravcami, take blede, tusim faraonskle sa volaju a to bolo hrozne...bezne si ich nevidel ale stacilo, ze na stol padlo zopar omrvinike a do 10 min ich tam boli desiatky nastastie pak prisli ujovia so smradlavym postrekom a vsetko vyhubili
mnoo tomu ver.. muchy su pekné svine. hlavne také čo si na mna furt sadajú, alebo stavaju ja neviem čo to presne robia ked spím.. to je konec. ale to len niektoré su tak vychcané že ma otravujú dokedy ich nezabijem. a celkovo hmiz je pekný hnus.. okrem včielky Máji Aj šmolkovia su vpoho.
presne, nemusím fakt ziaden. Iba ked som bola mladsia, tak som bývala večer vonku a sme chytali to, čo tak trochu svieti, len neviem teraz jak sa to volá
A inak ja som kedysi bola taká dobrá, že som chytala muchy do ruky a potom som šla na balkon a som ich vypustila von na slobodu. Ale teraz mám mucholapku a len čo sa ma nejaká dotkne, tak je po nej
A včely, no mája je ešte fajn ale raz som dala do osieho (bo včelieho) hniezda ruku, bolo to v zemi a ma dostípali jak hada
Tommyhot: na podnet nasej biologicky sme pavuka odniesli na univerzitu na katedru biologie ci kde, nech checknu co je to za hovado (po tom co sme ho dva dni krmili muchami, zhnitymi ceresnami a privadzali nim na pokraj infarktu polovicku profesorskeho zboru . Pavuka nam vratili s tym, ze jedovaty nie je a v dosledku stahovania druhov zachvilu budu taketo veci tuna bezne. Kratko nato ubohe chlpate osemnohe osemoke stvorenie zdochlo, zrejme sa mu cnelo za domovom a pripadnom pohrebe nastastie neviem nic. Som zvedavy, co spominany spoluziak donesie zo svojej carovnej zahrady najblizsie, najnovsie tvrdi, ze tam ma akychsi "gandzozrutov"
No len tak light príspevok prispejem.. teraz po chate ked som sa sprchoval tak som si na takom škaredom mieste našiel pijáka.. teda to miesto neni škaredé, ale no šak hádam chápete..
u nas raz jeden spoluziak hovoril ze celu noc prebdel aby sledoval komara co lietal okolo..ho nasral tak sviecku zapalil..a cakal kym sa priskvari v tom ohni ...aj sa chytil komarisko
a k teme..ja si myslim ze tak ako ludia aj zivocichy..aj chrobaky maju pravo zit..len daleko prec odtialto ..moj dom je zakazane parkovisko pre nich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale nie v moje izbe...
Moja rada: Pozeraj na to, čo ješ...
Spoluziak doniesol nedavno velkeho chlpateho pavuka, co nasiel na zahrade, ako taky vtackar alebo tarantula v mensom (ale na nase pomery stale obludne velkom) vydani... Globalne oteplovanie, pavuky sa stahuju, zevraj to tu bude zachvilu bezne
Moj najhorsi osobny zazitok boli take cierne obilne chrobaky, co tak nechutne pukaju, ked ich clovek zastupi... Kym sme nemali sito, zvykli mi lozit do postele, pred spanim som vzdy musel vytriast periny. Aj tak som sa raz v noci zobudil na to, ze mi jeden lezie po brade, hned som ho katapultoval dpc Ked uz sme mali sito, bolo ich v noci vidno, ako sedavaju na tom site, ked som dal frcku do sita, popadali na medeny plat na streche na chrbty a cez den ked palilo slnko sa tam nacisto uprazili
A inak ja som kedysi bola taká dobrá, že som chytala muchy do ruky a potom som šla na balkon a som ich vypustila von na slobodu. Ale teraz mám mucholapku a len čo sa ma nejaká dotkne, tak je po nej
A včely, no mája je ešte fajn ale raz som dala do osieho (bo včelieho) hniezda ruku, bolo to v zemi a ma dostípali jak hada
A mama raz v jednych piskotach nasla muchu, tak asi tolko..
a k teme..ja si myslim ze tak ako ludia aj zivocichy..aj chrobaky maju pravo zit..len daleko prec odtialto ..moj dom je zakazane parkovisko pre nich