Ahojte...ja mám 17 a strašne sa mi páčia husle.....chcem sa na ne naučiť hrať len neviem či to zvládnem ako samouk...hrám aj na gitare už 7 rokov a chcela by som aj tie husle....viete mi poradiť nejakú knihu alebo niečo podľa čoho by som sa mohla začať uč
Prečo nie? Pravý cigáň chytí husle a tiež hrá ! Takže asi to ide.. dôležité len je, či máš ten pravý temperament, talent, sluch, dosť výdrže a.. husle.
na to potrebuješ hlavne cieľavedomosť a trpezlivosť, ale keď hráš na gitare, asi vieš o čom hovorím. Tento pán má na youtube kopu lekcií:
ja som sa učil väčšinou na základe tohto. Určite to zvládneš, ked poznáš teóriu a máš noty Tiež som začal v 17-tich ako samouk a po troch rokoch hrám skaldby, ktoré hrajú absolventi, myslím že keď človek vie čo chce, naučí sa asi čokoľvek (no celkom všetko zase nie)
no ja zatial husle nemám ale Ježiško mi ich donesie teda dúfam, že nezabudne.....a noty ešte nemám tiež....a hrate niekto niečo ako gospelové pesničky? ja by som chcela hrať také len neviem kde na to zohnať noty....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
to je troska z ineho sudka nastastie som sa pozrel a precital Husle
skus na joutube
..kvak..
..kvak..