staré dobré války, man mnam, budú s nami večne, su kultom, ako ten hlupy Lenin, hrozneee prirovnanie, kto je milovnikom star wars nech mi napíše, čo sa mu najnajnaj páči,prečo sa nám tak zavrtali do srdca, may the force be with you,friends
Konecne moj clovek...ja STAR WARS milujem odkedy som prvy krat videla staru trilogiu, a odvtedy som netrpezlivo cakala na kazdy novy diel a mozem povedat ze novu trilogiu mam ovela radsej...asi preto, ze uz patrim do tej mladsej generacie, staru zase maju radsej nasi rodicia...absolutne neviem preco tieto filmy tak milujem, je to pre mna nevysvetlitelne. Este k tomu vobec nemusim sci-fi ale tato saga je vynimka...Obdivujem Georga Lucasa za to ze dokazal vymysliet cely vesmir a jeden nadherny pribeh, rozpravku pre velkych, v ktorej nakoniec vitazi dobro nad zlom ...A ked som bola v kine na Pomste Sithov tak na konci filmu mi bolo do placu aj kvoli tomu deju, ktory je najpochmurnejsi z celej sagy ale najme kvoli tomu, ze som vedela ze uz nebudem mat na co cakat a ze pribeh uz ma svoj koniec...prislo mi to strasne luto...Ale na tieto filmy v ziadnom pripade nezabudnem a rodinka Skywalkerovcov navzdy zostane v mojej hlave na cestnom mieste D...takze nech vas vsetkych sila sprevadza D
Zdravim vsetkych Star Wars fanusikov. Hoci teraz som uz starsi stale na ne nedam dopustit.Starsie diely som videl nespocetne vela krat, mali sme s kamosmi doslova Star Wars maniu, poznali sme vsetko vo filme o filme o hercoch. Novsie diely okrem jednotky, ktora sa mi nejako nepaci nemaju chybu. Pomsta Sithovm, je podla mna najlepsia z celej sagy, takze zdielam nazor "Ewicky" Na vsetky som bol v kine a skoda ze sa to uz skoncilo. Scifi mam vseobecne rad, ale musi to uz byt nieco kvalitne, Star Wars k tejto kvalite jednoznacne patri...
ani som necakala ze bude dakto s takou dzivou odozvou, vau, aj ja milujem samozrejme star wars, cely ten osial, vzdy som si tukala do cela, ked som videla blaznive kusky fanusikov, ale tak terazz ja som taky maly blazonko, ano aj ja obdivujem lucasa, aj som mu napisala, zboznujem ludi, ktory maju siroky zaber myslienia, aj tolkien je doslova ohromujuci, no mna viac laka vesmirne dobrodrusztvo,ííííí , ja som som revala ked koncila sestka, uplne hotova som bola to je moja naj cast, aj hudba, vsetkooo
Hmm , ja az tak velmi SW nemusim , ale Star Trek milujem . Star Trek rulez . Inak SW uz definitivne skoncilo co sa filmou tyka ( hier bude este urcite kopec ) . Podla mojho OSOBNEHO SUBJEKTIVNEHO nazoru je SW hrozneee naivne a prilis jednoduche a rozpravkove . Ale ked sa vam to paci... Zato taky ST mal 8.9.2006 uz 40. vyrocie , remastruje sa povodny serial a chysta sa 11. film . Ale aspon vam zelam vela SW hier . A sebe ST : Legacy .
aj star trek je urcite skvely, hoci som ho nepozerala, moj brat ale ano, raz si pametam, boli v takej miestnosti a podavalo sa jedlo, a nuz, v tyck kalichoch ci co o bolo, bli cervííky, uaaaa, toto si ako decko pametam, ale star trek je kult ako star wars
Sewas, na tvoj podnet som sa rozhodol, ze hodim aj ja svoj nazor
Moj nazor na SW je jednoduchy- stare ano, nove nie To stare v sebe malo taku rozpravkovost, to bolo na nom to co si vysoko cenim- A samozrejme je tam Darth Vader a jeho poziarna prilba
Tieto novsie diely su take "efektne" vela davovych scen, ziadny Ewokovia, az na Yodu to na mna taky dojem neurobilo- Stare je lepsi
Star wars sú skrátka skvelé, je to jeden z mojich najobľúbenejších filmov, asi aj preto, že milujem rozprávky, všetko čo zaváňa mágiou a tiež sci-fi (vesmírne lode, objavovanie nových svetov a civilizácii)no a tu to mám 3 v jednom Asi ma nikdy neprestane fascinovat ako toto mohol ktosi vymysliet...
Aby toto fórum nezapadlo prachom, pridávam môj rebríček obľúbenosti jednotlivých dielov SW hexalógie:
1. miesto - Epizóda 5
2. miesto - Epizóda 3 a Epizóda 6
3. miesto - Epizóda 4
4. miesto - Epizóda 2
5. miesto - Epizóda 1
...
Za najvtipnejšiu postavu považujem C3PO. Najrozporuplnejšia a spracovaním najzaujímavejšia je postava Anakina. Najvätší sympoš je Han Solo (Pod týmto pojmom ale nemyslím Harrisona Forda).
Viac sa rozpíšem ak sa niekto pridá do diskusie. Nech nevypadám ako keby som trpela samomluvou...
star wars je ta naj saga na svete!!!! najradsej mam Pomstu Sithov (3) a tiez aj Dartha Sidiousa...inak, vsimla som si, ze Sidious, R2-D2, C3PO a Obi-Wan (neskor Ben) Kenobi su jedine postavy, ktore su vo vsetkych castiach. a este Anakin Skywalker, ale z neho je Darth Vader, takze neviem ci sa to pocita...mno ok...uz koncim...
jééééééééééééééééj, @leiasolo , ja ťa zbožňujem, otvorene priznávam ty si také zlatíčko moje, dávno so msi tak v rekordnom čase nikoho neobľúbila áno, nezapadlo prachom, ako vidím, jakí zlatí, @amy32 Stardust
no takže ja prezradím, ktorá je naj moja postava: áno, je to Luke Skywalker
a leiesolo sa páči preto 5ťka, lebo vyznanie leiy a hana nemá chybu proste
"I love you"
"I know"
také reálne, ženské a chlapské, typické, bravúrne, very simple očarujúce
moja naj časť je samozrejme The Return of the Jedi... prvý diel, čo som videla kompletne bolo po nemecky The Phantom Menace, pri živote ma udržalo bratove: Vydrž do konca a uvidíš dačo (hej, myslel dartha maula, kvajagonadžína a obi-wana) naozaj ma to očarilo, potom som pozrela kompletne (konečne!) šiesty diel, pretože štvorku aj 5ťku!!! som krásne zaspala pri tom, ja, zipporah, priznávam sa ... dačo čierne sa tam hýbalo a ja som zaspala, niečo malé škiratkovské to hovorilo a zaspala som tkaže by sa dalo povedať tak, že ma presvedčil prvý diel na pro sieben, a nebol to teda jar jar binks ... keď som vzhliadla Návrat Jediho, nielenže sa mi Luke zaľúbil a že proste mám slabosť na čierne obleky... ale aj, že som toľko nepreliala sĺz a ďakovala Bohu, že brat nie je doma a mama v detskej leží a čaká úpenlivo, kedy už konečne skončí film, aby mohla ísť spať veľkoleposť emócií dodával veľkostný charakter = vesmír, a nepochybne víťazstvo v moju vieru premena zla v dobro hoci to končí obeťou tak to má byť, prímes tragédie... vzdych... a otcovská láska, vzdych... proste dokonalé... to je moja história začiatkov SW... mala som šťastie, že akurát do kín šla druhá epizóda aj
Inak, nedávno som si pozerala ,,bloopers" z nakrúcania SW na youtube...
Dosť som sa nasmiala, keď tam Natalie Portman začala machersky točiť zbraňou a hneď nato ju nechtiac rozbila. Alebo keď počas nakrúcania začali horieť AT-AT modely a musel do záberu priskočiť chlap s hasiacim prístrojom a uhasiť to
bloopers = behind the scenes... fajn vedieť... no mňa poslednú dobu rozrehotali legové videá sw, indiana jones a odveci aj queen - we will rock you, no hodím sem linky na oné a to druhé určite pozri!
ja tie videá milujem proste, ako debko som pýtala kamarátstvo ešte od toho hentého, jasné, že si ma nepridal , to je ako s neilom no inak mám tu jeden dosť fascinujúci tip, ktorý by si si mala pozrieť na tisíc percent, neviem, či som lepšie video na jutube ešte videla... toto je fakt dobré, také temné sci fi, napätie... aj ostatným odporúčam, podotýkam, že najlepší účinok je pozeranie to len "poprvé"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
-radsej mam star trek
Jedno z najkvalitnejŠích sci-fi čo je
A napisal som to zle , je to synthehol , ale to je jedno...
Moj nazor na SW je jednoduchy- stare ano, nove nie To stare v sebe malo taku rozpravkovost, to bolo na nom to co si vysoko cenim- A samozrejme je tam Darth Vader a jeho poziarna prilba
Tieto novsie diely su take "efektne" vela davovych scen, ziadny Ewokovia, az na Yodu to na mna taky dojem neurobilo- Stare je lepsi
1. miesto - Epizóda 5
2. miesto - Epizóda 3 a Epizóda 6
3. miesto - Epizóda 4
4. miesto - Epizóda 2
5. miesto - Epizóda 1
...
Za najvtipnejšiu postavu považujem C3PO. Najrozporuplnejšia a spracovaním najzaujímavejšia je postava Anakina. Najvätší sympoš je Han Solo (Pod týmto pojmom ale nemyslím Harrisona Forda).
Viac sa rozpíšem ak sa niekto pridá do diskusie. Nech nevypadám ako keby som trpela samomluvou...
moj naj obrazok...mam ho nalepeny na skrini
no takže ja prezradím, ktorá je naj moja postava: áno, je to Luke Skywalker
a leiesolo sa páči preto 5ťka, lebo vyznanie leiy a hana nemá chybu proste
"I love you"
"I know"
také reálne, ženské a chlapské, typické, bravúrne, very simple očarujúce
moja naj časť je samozrejme The Return of the Jedi... prvý diel, čo som videla kompletne bolo po nemecky The Phantom Menace, pri živote ma udržalo bratove: Vydrž do konca a uvidíš dačo (hej, myslel dartha maula, kvajagonadžína a obi-wana) naozaj ma to očarilo, potom som pozrela kompletne (konečne!) šiesty diel, pretože štvorku aj 5ťku!!! som krásne zaspala pri tom, ja, zipporah, priznávam sa ... dačo čierne sa tam hýbalo a ja som zaspala, niečo malé škiratkovské to hovorilo a zaspala som tkaže by sa dalo povedať tak, že ma presvedčil prvý diel na pro sieben, a nebol to teda jar jar binks ... keď som vzhliadla Návrat Jediho, nielenže sa mi Luke zaľúbil a že proste mám slabosť na čierne obleky... ale aj, že som toľko nepreliala sĺz a ďakovala Bohu, že brat nie je doma a mama v detskej leží a čaká úpenlivo, kedy už konečne skončí film, aby mohla ísť spať veľkoleposť emócií dodával veľkostný charakter = vesmír, a nepochybne víťazstvo v moju vieru premena zla v dobro hoci to končí obeťou tak to má byť, prímes tragédie... vzdych... a otcovská láska, vzdych... proste dokonalé... to je moja história začiatkov SW... mala som šťastie, že akurát do kín šla druhá epizóda aj
Páčilo sa to hlavne preto, že to bol taký vesmírny Indiana Jones.
A úplne si ma odhadla s tými sw!
S tými čiernymi oblekmi si sa tiež poriadne trafila. Chlapom proste čierna ide.
Dosť som sa nasmiala, keď tam Natalie Portman začala machersky točiť zbraňou a hneď nato ju nechtiac rozbila. Alebo keď počas nakrúcania začali horieť AT-AT modely a musel do záberu priskočiť chlap s hasiacim prístrojom a uhasiť to
A chudák R2 sa stále zasekával...
ách, a dovolím si ešte toto, to je také zlaté
Inak, Legosong je poriadna pecka!