nevedela som kam túto diskusiu dať, tak som ju dala sem. Prosím poraďte mi čo sa mám učiť v 9. roč na trápny Hviezdoslavov kubín. Ja už na to nemám nervy a tá drb... učka to od nás vyžaduje
Tak nas nikdy nenutili, ak niekto na to nema cit preco by sa mal nutit no nie? u nas uz bolo skolske kolo teraz ale my sme stredna to by ti asi nesadol ten vyber.
no ja mam najradsej hviesdoslava a sladkovica a janka krala.. ale to nejsu basne pre kazdeho.... mozno najdes daco.. aj ked sa to tazko uci je to nadherne..
mna dorazilo keď sa môj spolužiak( deviatak) naučil: Ako Jožko Pletko upratať chcel všetko... učitelka mu dala náhradný termín a on spustil Červenú čiapočku čo recitoval v 5. triede
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ucitelky mi to stale vychvalili, ze je to ppci vyber pre teenagera v 8ke, 9ke...
Lebo to nieje rozhodne vazne, porotu zaujmes, ludi neunudis a da sa s tym dobre pracovat.
Ja som raz recitoval "Zur u Fera Kapustu"
aj ked to moze mat dost ludí kedze je to známe.
Ja by som si vybrala asi nejakú poviedku napríklad od roalda dhala alebo čechova - ten ich má vela a aj dlhé aj krátke.