@etelnair@najiva@fakechlapec predstavte si ze tie prijimacky tam su... predpokladam ze na rovnakej urovni ako na veterinu lebo v podstate študuje veterinu... a ani náhodou to nie je štúdium "sociálnej práce"...
Hygiena potravin je vlastne normalna veterina, len specificky zamerana. Mimochodom, veterina je podla niektorych este tazsia ako medicina...cize ziadny umyvaci ovocia a podobne. Skôr praca v statnej potravinovej sprave, okresny hygienik, praca v rôznych kontrolnych instituciach (pred ktorymi maju obchody, restauracie, bitunky fakt resekt), vydavanie povoleni na dovoz potravin zo zahranicia a podobne. Robte si srandu kolko chcete, ale nie je to ani lahke ani zbytocne.
@socrates Ja ako študentka košickej medicíny, ktorá sa rozprávala so študentkou košickej veteriny (ktorá je moja bývalá spolužiačka) sa mi nezdalo, že veterina je ťažšia ako medicína
čo viem ja, tak tá hygiena potravín v KE je celkom ťažká škola (čo som sa dopočula tak v 3. alebo 4. ročníku, neviem presne, je okolo desať ľudí, ale to sú iba chýry, čo sa mi dostali do uší), ale zas nie je ťažké sa tam dostať. Tento rok brali na odvolanie ľudí, čo sa nedostali na farmáciu v KE, tam.
no to je pravda, že zoberu skoro každeho(60-90) ludi ale uz v druhom ročniku sa to preriedi na tretinu(anatkaa) a tak celkovo vela ludi odide, lebo mali pocit, ze to bude o umyvani ovocia(nieco ako socialna praca) a necakali, ze sa budu musiet aj ucit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
neni na to dačo ako BOZP?
tak asi nejaky umyvac ovocia
čo viem ja, tak tá hygiena potravín v KE je celkom ťažká škola (čo som sa dopočula tak v 3. alebo 4. ročníku, neviem presne, je okolo desať ľudí, ale to sú iba chýry, čo sa mi dostali do uší), ale zas nie je ťažké sa tam dostať. Tento rok brali na odvolanie ľudí, čo sa nedostali na farmáciu v KE, tam.
takze sa nemam bat,ze by ma nahodou nevzali??
zrazu ma ovlada pocit,ze neviem vobec nic a ze to skonci zle