Strašné niečo... pesnička otras, toto by som použil max. pri mučení ale len ak by to spievala Kristína naživo nakoľko ona a live vystupovanie moc nejdú dokopy, pseudohviezda...
No áno, naozaj je to veľmi zlé. Ale keď sa náš maskot môže volať Goooly (a kto chce, môže si zistiť, čo toto slangové slovo znamená v angličtine , tak už môže byť aj Kristína ako hymna. Však keď už hanba, tak poriadna
Dokázal som si vypočuť z našej, ehm, "hymny" necelú minútu a bolo to už veľa na mňa.
Ja to tak vidím, že celé tieto MS budú taký trapas... Ešte že tam nebudem Dúfam, že aspoň hráči nás nesklamú. Ale čo. Hossa nepríde, Gáborík možno tiež nie, Višňa dúfam že nie (nech Ducks postúpia do PO), Chára a Handzuš asi tiež. Iba Halák a chalani z KHL. Super. Bondra so Švehlom by si mohli skúsiť obuť korčule.
no tak uz som si to vypocul konecne a mozem skonstatovat ze to zas raz nevyslo a to co sa tam snazila repovat snad alebo co ? to co dali AMO sa este da aj ked tiez nic moc , na NECH BOZE DA proste uz nikdy nic mat nebude.
to je ako aj futbalova hymna SLOVENSKO,SLOVAKIA
pred MS 2010 robili tiez kktiny a maloktore sa dali pocuvat na ňu nema nic proste tak isto
ale co sme cakali ? Slovensko si musi robit hanbu stale viac a viac ! najprv zrusena olympiada pre hluchonemich a teraz prichadzaju MS v hokeji : male stadiony pre par tisic ludi ktore samozrejme museli stat tolko ako inde stoja velke pred 20 tisic divakov ! drahe ubytovanie (nemci alebo cesi sa radsej ubytuju v rakusku) dalej chceme skovat pred svetom bezdomovcov pocas MS atď....... no a na koniec to pekne zaklincuju s takou jebnutou hymnou ! take je SLOVENSKO
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
... nech radšej zostane tá "Nech Bože dá"
namiešana s nejakou haberouvou pesničkou, nie??
@transplantovana dufam, že sa tym riadiš
Ja to tak vidím, že celé tieto MS budú taký trapas... Ešte že tam nebudem Dúfam, že aspoň hráči nás nesklamú. Ale čo. Hossa nepríde, Gáborík možno tiež nie, Višňa dúfam že nie (nech Ducks postúpia do PO), Chára a Handzuš asi tiež. Iba Halák a chalani z KHL. Super. Bondra so Švehlom by si mohli skúsiť obuť korčule.
všimol som si že skoro stale mame rovnake nazory
@torpedo08
No to neni len tak takéto skvosty pozerať na youtube
@transplantovana
Na jednom futbalovom turnaji sme športovú hymnu vyhlásili za oficiálnu hymnu turnaja a na dedinskom ihrisku šla na plné pecky z rozhlasu
to je ako aj futbalova hymna SLOVENSKO,SLOVAKIA
pred MS 2010 robili tiez kktiny a maloktore sa dali pocuvat na ňu nema nic proste tak isto
takze podla mna je tato pesnicka v pohode.