Viete čo nepochopím? Prečo silou mocou robia takéto hymny a snažia sa pchať do niečoho o čom nič nevedia a nikdy na hokeji ani neboli. Chcel by som vidieť štadión, kde by sa niekto bavil na Kristínu, veď to je hokej, nie benbinton...
Súhlasím, že nemali vymýšľať a dať tam,,Nech Bože dá"...má to správne tempo a bola to pieseň aj pri oslavách víťazstiev, takže si to zaslúžila.
AMO- to predsa nie je oficiálna hymna, nie? Je to len projekt Expresu na podporu MS...hmmm?
Gladiátor- no, vraj toto je oficiálna hymna nášho tímu, ale uchrčaný hlas bez akejkoľvek bojovnosti a niečoho čo by podporilo ducha súťaživosti...je to na figu
Kristýna má IIHF hymnu a mne sa páči. Budú jej rozumieť aj iné národnosti a to je cieľom, podporiť MS v širšom merítku...
Takže kristýna pre všetkých a Nech Bože dá pre nás, by mi perfektne vyhovovali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Skôr nie ako áno.
@8
a krisína... dúfam že to rýchlo upadne do zabudnutia(najlepšie ešte pred MS)
hymnou môže byť jedine "Nech Bože dá" 4ever
AMO- to predsa nie je oficiálna hymna, nie? Je to len projekt Expresu na podporu MS...hmmm?
Gladiátor- no, vraj toto je oficiálna hymna nášho tímu, ale uchrčaný hlas bez akejkoľvek bojovnosti a niečoho čo by podporilo ducha súťaživosti...je to na figu
Kristýna má IIHF hymnu a mne sa páči. Budú jej rozumieť aj iné národnosti a to je cieľom, podporiť MS v širšom merítku...
Takže kristýna pre všetkých a Nech Bože dá pre nás, by mi perfektne vyhovovali