Prekonali ste v minulosti nejaké vážnejšie ochorenie, napr. mononukleózu alebo žltačku? Ako prebiehalo, ako dlho trvalo, ako ste sa liečili? Doplnková otázka: viete si vykĺbiť nejaký kĺb v tele a naspäť ho vátiť do pôvodnej polohy?
Mononukleózu som mala a okrem toho že ma strašne bolela slezina a bola som v nemocnici som to nejak nepociťovala v podstate. Bolo mi odporúčené PN aspoň mesiac ale PNkovala som 2 týždne.
A nie hento neviem.
pred asi 3/4rokom som prekonala mononukleózu a prebiehalo to asi tak, že prvé štyru dni som bola liečená na angínu, čož však nezaberalo, len mi bolo horšie - vtedy zistili, že to asi angína nebude tak som dostala nové antibiotiká a tie kým zabrali som si vytrpela pár dní, kedy som mala hrdlo celé zhnisané, zapálené (nevedela som ani rozprávať, ani prehĺtať nič), no potom to už bolo v pohode iné príznaky som nemala, typické vraj bývajú vysoké teploty (aspoň 39), avšak ja som nemala ani zvýšenú
musela som ešte určitý čas jesť tabletky na regeneráciu pečene a dodržiavať diétu (žiadne tuky, rsp. iba nutné minimum), kým som nemala hepatálne testy opäť v poriadku. doma som bola cca 2 týždne
Prekonala som mononukleozu - raz som prisla na vysledky krvi a teta lekarka mi hovori - vy ste niekedy uz mali mononukleozu.
A mala som pasovy opar, to bolo asi take najvážnejšie, nastastie som to nemala velmi rozsiahle ale aj tak to bolelo ako slak, aj dva aj tri slaky. Brrr.
Jaj a liecili mi to hypermanganom a ichtamolom, asi 2tyzdne som s tym bola doma a potom po odzneni vyrazky ma to este aj tak asi mesiac bolelo - fantomove bolesti su pri tom velmi caste...lahka liecba len som musela davat obrovsky pozor aby som si napriklad infekciu nezaniesla do oci ci pohlavnych organov - seriously.
vážnejšiu chorobu som neprekonala, akurát som mala párkrát epileptický záchvat, ale to som si sama privodila.
ale niekoľko krát sa mi vykĺbilo koleno - jabĺčko doboku - a vždy som si ho dala do pôvodnej polohy sama ešte som tak aj zliezala zo Súľovských skál, čo bolo celkom zlo neviem či sa to ráta do tej poslednej otázky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
nikdy v zivote som nemala teplotu vlastne
A nie hento neviem.
musela som ešte určitý čas jesť tabletky na regeneráciu pečene a dodržiavať diétu (žiadne tuky, rsp. iba nutné minimum), kým som nemala hepatálne testy opäť v poriadku. doma som bola cca 2 týždne
A mala som pasovy opar, to bolo asi take najvážnejšie, nastastie som to nemala velmi rozsiahle ale aj tak to bolelo ako slak, aj dva aj tri slaky. Brrr.
ale niekoľko krát sa mi vykĺbilo koleno - jabĺčko doboku - a vždy som si ho dala do pôvodnej polohy sama ešte som tak aj zliezala zo Súľovských skál, čo bolo celkom zlo neviem či sa to ráta do tej poslednej otázky
Ale mala som taku stvortyzdnovu anginu, ze som myslela, ze na nu umriem a ako dospela osoba som kopla ORL lekarku pri vysetreni, jak ma to bolelo :/