Koľkých z vás často bolí hlava a nemáte nádor na mozgu?
Som paranoidný hypochonder, mám všetky choroby sveta a nádory na všetkých častiach tela... Neviem na to prestať myslieť a neviem, čo mám robiť... Asi navštívim psychológa... Máte aj vy podobné probl
No ja už ani nie Ale kedysi som mala v obľube sledovať Nemocnicu CHicago Hope..a podobné kraviny a hneď som mala pocit, že mám všetky tie choroby, čo tam boli alebo som sa bála, že ich dostanem, dokonca som z toho niekedy mávala nočné mory... ale teraz už našťastie to všetko v menšej miere
áno velmi často ma bolieva hlava, ale žiadny nádor na mozgu nemám a niesom ani hypochonder... hovoria tomu migréna, znepríjemňuje my život už od dectva
hlava ma casto nebolieva, ale viem si umelo navodit realnu bolest, lebo ma zacina bolet, ked nespim viac ako 36 hodin, alebo nemam plnohodnonty spanok na PC si uz moja hlava zvykla a tak...zase som odveci?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale mne to absolútne neprekáža, vyžívam sa v tom, ´´milujem´´ choroby a určiť si diagnózu je pre mňa najväčším potešením.