TO je pre vas zabavna relacia???? co vam to sibe?? ved to je podla mna totalna trapotina... sak sa pri tom ani raz nezasmejem.... total kravina.... saak aj oni sa tam smeju nasilu...
na margo toho chlapca : CORTEZ , akoze asi pootm nechapes vtipu ale casom mozno zistis co je vtipne , ja osobne tak v 7sro nemusim Feldekovu , ale MArkovic , Lesko , LAsica a Geisberg to hravo prekriju
Najlepšia relácia. Inteligentný humor to je to čo je už málo počuť z Televízie. A Filan ma svoj štýl, ale aj on vie dobre zadeliť. A Cortez neboj sa to je ok že Ti to príde ešte trápne. Kukni si Mafstory to Ťa učite už viac zabaví.
akoze ja to sledujem kazdy vecer pri zaspavani , dobre sa pri tom spi a posledne co tam je z 22,1, a aj mna to hneva ze tam nedali to z 29,1, lebo uz pomaly bude dalsia cast , ale vacsinou (95%) to tam vzdy daju
Skvelá relácia! škoda, že nechodí cez prázdniny lasica a Leško tam fakt púšťajú dobré zádery ja som sa tak rehotala, keď tam rozoberali ten incident Ralpha Fiennisa v tom lietadle s letuškou (škoda, že nespomenuli, že hral Voldemorta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Inak viete, že v 7edem s.r.o. pribudnu noví glosátori?! Vraj Dangl... » tv.markiza.sk/clanok-473143-s...